Lunch

Hej!
 
Nu var det länge sen jag tog mig tid att skriva något här. Jag tycker ju om att skriva ner mina tankar lite då och då och ska försöka blogga oftare. Hur är det med er? Jag är trött efter att ha sovit ovanligt lite inatt. Livet känns sådär och jag önskar att jag hade något kul att se fram emot, vilket jag inte direkt har för tillfället. Det enda jag kan komma på är melodifestivalen! Ja, i lördags var ju första deltävlingen och jag tycker att det var rätt bidrag som gick vidare till finalen men hade gärna sett att låten Gosa gick till andra chansen. Den var ju både rolig och busig:) Sen tyckte jag om Gina och Dannys öppningsnummer plus att jag tycker att de gör ett jättebra jobb som programledare, oj oj oj alltså! Vad tyckte ni om lördagens program? Nästa deltävling är ju i Göteborg, jag har tyvärr ingen biljett men kommer så klart att sitta bänkad framför tv-n hemma eller någon annanstans. Melodifestivalen är definitivt en av årets höjdpunkter och det får man ju inte missa! Med tanke på att Sverige vann förra året tror jag inte att vi gör det i år igen. Men ingenting är ju omöjligt.
 
Jaha, vad har hänt mer då? Jag besökte tandläkaren i torsdags och eftersom det tyvärr visade sig att jag hade hål fick jag det lagat. Nu får jag trycka till och bli bättre på att sköta om mina tänder så att jag förhoppningsvis inte behöver laga något hål på ett tag. Att laga hål är i och för sig inte särskilt jobbigt men det kostar ju en hel del plus att jag gärna vill ha kvar mina tänder hela livet. I helgen var jag på möte med unga synskadades riksstyrelse och valberedning, vilket var trevligt. Ibland blev jag lite trött på att vissa saker tog onödigt lång tid men så brukar det ju alltid vara. Att träffa alla var roligt och eftersom det är mitt andra år i valberedningen känns det mesta ganska lätt. Det kan så klart ta lite tid att hitta styrelsekandidater men jag tror att det kommer att ordna sig för vi har redan börjat ringa runt till personer som vi tror skulle passa i styrelsen.
 
Igår träffade jag mina kära vänner Dosse och Ponkidonk. Vi pratade, lagade mat, hade det mysigt och underhållande. Dosse och jag har pratat om att träna senare idag, vilket ju verkligen är på tiden. På kursen är allt som vanligt. Vi jobbar både själva och i grupp, samt fikar och diskuterar allt mellan himmel och jord. Just nu har vi lunch och på grund av att det är ganska tomt här idag passade jag på att blogga. Nu ska jag dock vila några minuter innan jag börjar jobba. Ta hand om er!
/Vispen
PS: Tack till er som postat fina och tänkvärda kommentarer i mitt förra inlägg. Att ni läser och bryr er betyder mycket för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0