Kort hälsning

Hej!
 
Tiden går och jag lever fortfarande. Däremot har min inspiration till att skriva åkt på semester eller något. Det har funnits flera tillfällen då jag tänkt blogga men sen har det alltid kommit något emellan, både mindre eller lite större saker. Nu tänkte jag hur som helst skriva en kort hälsning här. Hoppas att allt är bra med er och att ni hittat på något kul på sista tiden! Såhär i slutet av vintern behöver man ju göra saker som piggar upp en lite. Vilken tur att vi äntligen går emot ljusare tider, eller hur?:)
 
Jag har tillbringat en hel del tid med gubbsingen den senaste veckan. Om mindre än två veckor åker han till Iran för att fira nyår med sin familj. Han är borta i en hel månad. Vi har aldrig varit ifrån varandra så pass länge, inte ens när jag bodde i Stockholm och han här i Göteborg. Jag vet om att jag kommer att sakna gubbsingen något enormt under tiden han är borta. Men men, det är fortfarande ett tag kvar tills han åker. I lördags besökte jag ett uteställe, Henriksberg. Jag har inte besökt särskilt många uteställen i mitt liv på grund av att jag inte direkt uppskattat ställena jag varit på. Nej, jag föredrar definitit hemmakvällar. Den här gången måste jag dock erkänna att jag hade ganska trevligt. Musiken var visserligen hög men inte så pass hög att det var omöjligt att samtala. Gubbsingen bjöd mig på en mangodrink som var ganska god. På Henriksberg fanns dessutom en boxboll som vi testade att slå på. Gubbsingen fick 47 poäng och jag 197, vilket jag så klart hade väldigt roligt åt, även han:)
 
Eftersom min engelska inte är den bästa och jag verkligen behöver lära mig att behärska språket inför framtida studier, har jag börjat läsa en bok på engelska. Jag vet att det inte är värsta grejen men det är ju bättre än ingenting i alla fall. Boken jag har lånat är Fifty shades av grey som är skriven av E. L. James. Då jag inte hunnit särskilt långt har jag inte bestämt mig för om jag gillar den eller inte. Men jag berättar vad jag tycker så småningom. På kursen har det varit ovanligt lugnt den här veckan. Jag är lite trött på att skriva om jobb och hoppar över det. Idag hände ovanligt mycket eftersom många av kursdeltagarna var på plats och jag tycker att det var jätteroligt att träffa alla igen. Vi pratade en massa och uppdaterade varandra om vad som hänt sen vi sågs sist, hade avslutning för två personer, fikade och åt lunch ute. Restaurangpersonalen var oerhört trevliga, bjöd på tryfflar efter maten och grejer:) Jag provade förresten chokladte för första gången och tycker att det var ganska gott. Ikväll har jag fikat med US Göteborg. Kvällens tema var syntolkning och nu har jag lite koll på vilka filmer som kommer att syntolkas inom den närmsta tiden. På söndag kväll planerar jag att se filmen Ego som syntolkas på Bergakungen i Göteborg. Det var ju ett tag sen den hade premiär men då många av mina vänner tycker att filmen är sevärd ska jag ge den en chans. Dessutom är det ju inte varje dag som en film syntolkas så man får ju passa på när man har chansen. Gå in på syntolkning Nu-s hemsida om ni vill läsa mer om vad som är på gång inom syntolkning:
Http://syntolkning.nu/
 
I lördags kväll fick vi se sista delfinalen av Melodifestivalen. Resultatet överraskade mig inte överhuvudtaget, vilket var lite tråkigt. Men men, det blir mer spännande i andra chansen på lördag! Där håller jag tummarna för Robin Stjernberg och Erik Segerstedt och Tone Damli. Sen är det ju final nästa vecka och mina favoriter är Yohio, Ravaillacz och Ulrik Munther. Vad tycker ni?
 
I måndags släppte Måns Zelmerlöw singeln Broken parts. Jag tycker, som ni säkert förstår, att det var väldigt roligt att höra ny musik från honom och någon gång under våren kommer ett helt album, vilket jag så klart ser fram emot! Tills dess får vi njuta av den nya singeln:
Måns Zelmerlöw – Broken Parts
Nej, nu är det dags för mig att börja fundera på att krypa ner i sängen. Må väl tills vi hörs nästa gång.
/Vispen
PS: Jag har twitter som jag åtminsstone uppdaterar lite oftare än bloggen. Ni hittar mig genom att söka upp Vispen91 på twitter eller genom att klicka här:
Http://twitter.com/vispen91

Kommentarer
Postat av: Jonas

Hej!
Jag gillar twitter, nästan bättre än blogg även fast det är 2 olika forum
Ha det bra kära vispen!
Kram

2013-02-28 @ 08:20:43
Postat av: mariah

hej vispen! filmen Ego är klart sevärd :) vi kollade på den syntolkad i söndags. kan tänka mig se den en gång till.

sköt om dig/kram

2013-02-28 @ 12:40:10
Postat av: Irre

Hej vispen, jag gillar också Yohio och Ravaillacz. Hoppas att nån av dom vinner. Speciella båda bidragen. Kanske jag rent av hoppas på vinst för Yohio. Ravaillacz ironiserar över hela jippot Melodifestivalen, och det är det som är kul i deras bidrag.

2013-03-01 @ 21:38:33

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0