Förlåt för min frånvaro

Hej!
 
Förlåt för min frånvaro här på bloggen! Jag är inne i en svacka som jag så klart hoppas på att kunna ta mig ut ur så snart som möjligt. Tills dess får ni tyvärr räkna med att jag inte orkar uppdatera här särskilt ofta. Egentligen är det ju när man mår dåligt som man borde skriva av sig och dela med sig av sina tankar och känslor. Varför jag väljer att inte göra det den här gången vet jag inte. Jag lever hur som helst fortfarande och gör det gamla vanliga. I lördags var jag på Unga synskadade Göteborgs årsmöte. Det var trevligt att träffa lite folk, mötet gick bra och jag valdes in som ersättare i styrelsen. På kvällen såg jag Melodifestivalen och tycker att rätt bidrag gick till finalen men att Janet Leon, Amanda Fondell eller Eddie Razaz gärna hade fått gå vidare till andra chansen. Men men, en bra sak med just melodifestivalen tycker jag är att folket har all makt bortsett från i finalen då det ju är jurygrupper som röstar också.
 
Vad har hänt mer då? Jag vet, det är inte bra att blogga såhär sällan. I torsdags var det ju alla hjärtans dag och det är klart att jag tycker att vi ska visa kärlek alla dagar men att göra något extra ibland skadar ju inte. Gubbsingen och jag hade stora problem med att hitta någonstans att äta eftersom vi var väldigt sent ute. Men vi hittade till slut ett ställe i Majorna där jag åt fisk och gubbsingen åt kött. Även
om jag definitivt ätit godare mat tidigare var det här bättre än ingenting plus att personalen var trevlig och servicen  bra. Igår var det fotens dag som jag inte hade en aning om att den existerade förrän jag hörde det på radio:) Det firade jag genom att tvätta mina fötter extra noga. Ja, det var ju inte direkt världens intressantaste sak men ändå. Jag har varit på ett gym och tränat, funderat över livet, lyssnat på musik och pratat med vänner lite då och då. Med tanke på hur jag mått på sista tiden blev det bestämt att jag ska åka på en showdowntävling i mitten av mars. Nu var det ju länge sen jag spelade men jag åker framförallt för att komma iväg, göra något annorlunda som bryter mina vardagsrutiner, samt för att träffa andra spelare. Det kan säkert bli kul. Eftersom jag saknar Stockholm hoppas jag på att kunna besöka huvudstaden någon helg framöver.
 
Igårkväll grät jag för första gången på länge och det var jätteskönt att äntligen lyckas med det för det händer väldigt sällan. Jag har mycket att fundera över och svårt att fatta genomtänkta och bra beslut, vilket många stör sig på. Men vad ska jag göra? Vad som skulle gynna mig mest i längden vet jag inte och inte heller vad jag skulle må bäst av. Vissa talar om för mig vad de tycker att jag ska göra. De flesta har olika åsikter och även om jag tycker om att höra dem, få förslag och hjälp känns det samtidigt jobbigt att veta att inget av valen är perfekt och att det finns positiva och negativa saker med alla. Vad jag än väljer sårar jag någon, vilket så klart har betydelse och det känns som att det alltid är någon som är besviken på mig just nu. Det spelar ingen roll att jag försöker för ingenting eller i alla fall nästan ingenting fungerar och känns bra. Livet är inte alltid lätt, vilket jag inte tycker att det ska vara heller men snart borde jag väl i alla fall må lite bättre? Idag var jag på vårdcentralen i hopp om att få hjälp med några saker. För att jag ska kunna vända och göra mig av mig dåliga rutiner har jag insett att jag nog behöver hjälp utifrån. Jag kan tyvärr inte säga att jag känner mig nöjd med läkarbesöket men efter att ha pratat med en sköterska fick jag en ny tid i slutet av mars. Att behöva vänta så pass länge känns sådär men det är bara att gilla läget och hålla ut. Nu ska jag gå ut i köket och hjälpa gubbsingen med några saker. Ta hand om er!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas

Hej Vispen!
Tråkigt att du är inne i en dipp period just nu. Själv har jag haft en dipp period men försöker nu ta mig ur den. Ta hand om dig!
Kram

2013-02-20 @ 08:59:58
URL: http://www.jonte85.blogg.se
Postat av: MARIAH

hej Vispen! gör mig så ledsen att du verkar må så dåligt. vet inte riktigt vad jag ska skriva men tänker mycket på dig. ring om du vill prata. många stora styrkekramar.

2013-02-20 @ 16:24:55

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0