Göteborg om några timmar

Hej!
 
Förlåt för att jag bloggar väldigt sällan nuförtiden. Men det har inte hänt särskilt mycket sen sist. Även om jag har blivit lite förkyld igen, nej, jag vet inte vad det är för fel på mig, mår jag bättre än vad jag gjorde förra veckan. I fredags bestämde jag mig för att åka in till akuten eftersom jag knappt kunde sova på grund av värken i magen. Läkarna kunde som tur var hitta vad felet var och jag fick medicin, vilket kändes bra. Jag tycker att det hade varit både konstigt och irriterande om de inte hittat vad felet var. I helgen vilade jag en del medan jag väntade på att medicinen skulle värka. Det enda jag orkade göra var att följa med Björn och Lovisa och fira Tora i söndags. Hon fyllde år och vi åt mat och tårta hemma hos henne. I måndags var jag på arbetsförmedlingen där jag fick prata om vad jag vill jobba med i framtiden, samt höra när andra berättade vad de skulle vilja göra. På eftermiddagen fick vi prata om vad som är viktigt att tänka på när man går på arbetsintervju och diskuterade lite annat. På kvällen träffade jag min kära pojkvän, vilket var trevligt. Vi hade en lugn kväll tillsammans. Fastän Reza låg bredvid mig hela natten hade jag svårt att sova. Tidigare nätter hade jag haft så pass ont i magen att jag sov dåligt men i måndags vet jag inte vad problemet var. Igår kände jag mig risig och vilade mycket. Det verkar ha gett resultat för på kvällen hade jag knappt ont i halsen längre, orkade gå ut och få i mig lite mat. Inatt sov jag bättre och idag har jag varit på en intervju. Jag fick svara på frågor om hur jag har upplevt min skoltid, samt hur jag ser på framtiden och det är klart att det fanns både positiva och negativa saker att säga. De som intervjuade mig verkade nöjda med mina svar. Vi får dock se hur det blir på filmen som kommr att visas för ett antal tusen rektorer så småningom. Jag är väldigt täppt i näsan idag och det lär höras på mig att jag är förkyld. Men men, huvudsaken är ju att man hör vad jag säger, vilket jag hoppas att man kommer att göra:) Jag hoppas hur som helst att filmen kommer kunna hjälpa många rektorer att veta lite hur de ska tänka ifall en elev med funktionsnedsättning börjar på deras skola.
 
Nu är jag hemma och har precis packat en resväska med kläder och lite andra saker. Om några timmar ska jag nämligen ta tåget till Göteborg, vilket jag ser fram emot. Okej, att sitta stilla på ett tåg i över tre timmar är visserligen ingen hit men det lär vara värt det. Att få tillbringa en vecka med min fina pojkvän i min favoritstad känns väldigt roligt. Med tanke på att jag dessutom sökt en hel del jobb där hoppas jag på att få komma på en eller flera arbetsintervjuer. Men vi får se vad som händer. Jag hinner inte skriva mer nu utan återkommer när det hänt något i mitt liv som jag känner att jag vill berätta om. Ta hand om er tills dess!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas

Hej Vispen!
Hoppas du har det trevligt i göteborg och att du snart frisk och kry igen.
Vi hörs
Ha det bra!
Kram

2012-09-20 @ 08:51:01
URL: http://www.jonte85.blogg.se
Postat av: Mormor

Hej! Du skriver jättebra. Det är spännande att få följa det som händer. Men var rädd om dig. Skulle gärna vilja hjälpa dig men jag tror inte jag är till någon större hjälp. Vi ses så sällan. Det är synd. Puss och kram från Mormor Lia Ring gärna någon gång!!

2012-09-22 @ 17:04:11

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0