Trött på min livssituation

Hej!
 
Hoppas att allt är bra med er! Jag lever och vet ärligt talat inte riktigt hur jag mår. Mitt humör har varit lite som en berg och dalbana de senaste dagarna. Vissa stunder är jag arg och kämpar hårt för att försöka förändra min livssituation medan det också finns stunder då jag är så pass ledsen och trött att jag knappt orkar ta tag i någonting överhuvudtaget. Nej, snart får det vara ett slut på det här och hända något positivt! Vi får se om jag lyckas fixa något nästa vecka då jag tillbringar några dagar i Göteborg. Jag kan inte direkt säga att jag har några höga förväntningar med tanke på att ingenting verkar gå som jag vill. Men jag ska trycka till och fortsätta leta jobb samt försöka komma in på en kurs som finns i Göteborg.
Jag har förresten lagt ut en annons på Blocket om att jag söker lägenhet där och hoppas att någon hör av sig snart. Det är redan några som har skrivit att de gärna hyr ut rum till mig men då jag främst letar efter lägenheter ska jag vänta ett tag. Annonsen lades ut tidigare idag och har redan haft över åttio visningar. Därför borde det ju inte vara omöjligt att hitta något:) Annonsen hittar ni här:
http://www.blocket.se/goteborg/Skotsam_nyinflyttad_soker_bostad_43351369.htm?ma=1
 
Ja, mitt liv är alltså inte direkt händelserikt just nu. I helgen träffade jag i alla fall trevliga människor, bland annat Maja, Dosse, Crystal och min kära gubbsing. Det var väldigt roligt, framförallt att träffa Maja eftersom jag inte träffat henne på flera månader. Hon har ju haft fullt upp med Paralympics. Sen är det alltid lika kul att umgås med Crystal och Dosse. Gubbsingen är jag ju kär i och därför förstår ni säkert att jag uppskattar att umgås med honom också. Jag förvånas dock lite över att jag i princip aldrig tröttnar på honom. Okej, det kanske har hänt någon gång och det är klart att jag blir arg på honom ibland. Men jag tycker om att han är lätt att prata med och att jag oftast har roligt tillsammans med honom. I söndags var vi på Gunnarssons och fikade innan Reza skulle åka hem. Det var väldigt mysigt och romantiskt att sitta där flera timmar, dricka te och ha tid att prata om allt möjligt. Sådana stunder tror jag behövs ibland.
 
Igårkväll var jag och tränade showdown med Krister. Ett tag trodde jag inte att jag skulle komma till träningen på grund av att färdtjänsten krånglade men jag lyckades ta mig dit till slut. Träningen kändes bra fastän jag definitivt inte spelade felfritt. Men men, jag satsar ju inte på landslaget längre, vilket faktiskt känns skönt. Nu kan jag träna när jag känner för det och behöver inte känna en massa press och annat jobbigt. Jag funderar dock på att delta i svenska cupen om några veckor, dels för att det inte är en jätteseriös tävling och dels för att det är roligt att träffa andra showdownspelare:) Sen är det ju bra att jag håller igång showdownen om det skulle visa sig att jag vill vara med i landslaget i framtiden:) Dessutom är det ju aldrig fel att röra på sig. Nu när jag ändå inte har något särskilt för mig om dagarna funderar jag på att skaffa gymkort någonstans. Problemet är bara att det kostar en hel del men det kanske det kan vara värt. Igårkväll pratade jag en stund med min kära på skype och var på ganska bra humör. Jag känner ofta att jag tycker att det är något lättare att göra saker på kvällar och nätter och skrev tre arbetsansökningar inatt som jag skickade iväg när jag vaknade imorse:)
 
Idag har jag dock inte känt mig lika glad men leva måste man ju göra ändå. Under förmiddagen fick jag ett både tråkigt och irriterande besked som gjorde mig less. Efter att ha legat och deppat en stund blev jag dock trött på mig själv och försökte göra lite vettiga saker under eftermiddagen. Runt halv sex åkte jag för att besöka USS ungdomsgård. På vägen dit pratade jag en stund med min kära och han var fin och förstående när jag klagade över vissa saker. Ja, det kändes verkligen bra att han fanns där för mig just då när jag som mest behövde någon. På ungdomsgården hade jag roligare än vad jag hade förväntat mig, vilket så klart gillas:) Det var många som var där ikväll och jag tror faktiskt att jag hann växla några ord med alla. De flesta var yngre än jag. Ålder har enligt mig inte särskilt stor betydelse men jag måste erkänna att jag börjar känna mig lite för gammal för att hänga på gården. Några av ungdomsledarna är dock i min ålder och jag tycker om att prata med dem men eftersom de jobbar under gårdstillfällena har de oftast en hel del att göra och tänka på. Men men, allt är nog i sin ordning. Gården är i huvudsak till för ungdomar mellan tolv och tjugo år och jag fyller ju snart tjugoett:) Trevligt hade jag hur som helst ikväll. Jag umgicks med härliga människor, åt nudelsoppa och lyssnade på en massa musik. Simon, en av ungdomsledarna, spelade upp några låtar som han gillar och då vi har musik som gemensamt intresse pratade vi en del om det. Jag tycker att det är lite roligt att Simon har blivit ungdomsledare. Eftersom våra föräldrar umgicks ganska mycket med varandra när vi var yngre träffades vi ganska ofta då. Sen gick det några år utan att vi sågs och det är kul att se hur Simon har utvecklats sen dess och att vi båda fortfarane gillar musik:) Nej, nu ringde gubbsingen och jag har ingenting mer att berätta för er. Ha det bra tills jag bloggar nästa gång!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas

Hej!
Hoppas din blocket annons gör så att du får en lägenhet i Göeborg
Kram

2012-10-17 @ 08:49:30
URL: http://www.jonte85.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0