Redan måndag

Hej!

Tänk att det redan är måndag, jag tycker verkligen att tiden har gått fort den senaste veckan. Om en liten stund ska jag åka och träffa Reza och det ska bli trevligt. Men innan jag åker tänkte jag uppdatera min kära blogg lite. Om ni läste mitt senaste inlägg vet ni att jag tävlade i helgen. I lördags spelade jag fem matcher. Jag känner att jag gjorde mitt bästa i fyra av dem och att jag kämpade hårt. Men tyvärr räckte det inte den här gången utan jag slutade som femma i tävlingen. Med tanke på att mitt mål var att inte bli sämre än tia känner jag mig dock ändå ganska nöjd. Lördagens matcher kunde så klart ha gått mycket bättre men nu är det bara att bita ihop och träna hårt inför EM i juli. Jag hade inte bestämt mig för om jag skulle följa med dit men eftersom jag har fått veta att flygbiljetterna redan är betalda och de räknar med att jag ska åka får jag helt enkelt göra det. Jag hoppas så klart på en bättre placering på EM och jag ska försöka träna mycket i sommar så att jag har en chans att vinna över de duktigaste spelarna. Zebben fick också spela om plats ett till sex i lördags, han kämpade på bra och kom fyra i tävlingen.

I lördags kväll var det många som var väldigt glada. Jag umgicks en del med Mariah, Ida, Claudio, Daniel, Maria, Zebben och Madde. Sen pratade jag i telefon med min kära gubbsing och förvånades över hur egoistiska vissa verkar vara... Men men, det är en grym värld vi lever i och även om jag inte vill förstå det kanske jag ändå måste göra det snart. Igår kände jag mig trött i stort sett hela dagen eftersom jag knappt fick någon sömn i lördags natt. Men jag orkade umgås med svenskarna en stund på förmiddagen, äta lunch med dem och även äta en glass innan jag åkte hem. En bra sak med sommaren är definitivt att man kan köpa en massa goda glassar överallt:) Igårkväll kände jag mig ledsen över lite allt möjligt men det kändes som tur var lite bättre innan jag somnade inatt. Idag var det skola som vanligt och vi hade boksamtal på svenskan. Jag känner att jag hade svårt att komma in i diskussionen eftersom vi var ganska många men pratade några gånger och hoppas att jag blev godkänd:) Nu måste jag gå så att jag hinner med taxin. Hoppas att ni har det bra!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Hej!

Jag har det bra, födelsedag på torsdag så det blir veckans höjdpunkt för min del.

Ha det bra!

Kram!

2012-05-22 @ 08:23:14
URL: http://jonte85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0