Jag lever fortfarande

Hej!

Ja, rubriken stämmer, jag lever fortfarande och det känns faktiskt ganska bra. Jag har i och för sig en del plugg att ta tag i och jag ska lägga ner en del tid på det idag och i helgen. Nu sitter jag på ett hotellrum och väntar på att Reza ska sluta jobbet och komma och vara med mig. Vi hade förresten en väldigt trevlig kväll igår då vi bestämde oss för att äta lite extra god mat. Igår var det nämligen ett halvår sen som Reza och jag hade vår första fina kväll och natt tillsammans. Den sjunde och åttonde september år 2011 är datum som jag alltid kommer att minnas! Tänk att jag redan då tyckte att det kändes hur bra som helst att vara med Reza. Han gjorde mig glad och fick mig verkligen att må bra. Sen den dagen har jag alltid sett fram emot att träffa min kära. Efter vår fina natt på Åland i slutet av september insåg jag att jag var kär. Jag väntade över en månad innan jag bestämde mig för att tala om vad jag kände. Trots att mina känslor inte var besvarade kände jag att jag mådde bättre efter att ha pratat med Reza. Månaderna som följde kändes långtifrån lätta. Även om jag kände att jag mådde bra av att träffa min kära kände jag samtidigt att det kändes väldigt jobbigt att vara kär och veta att mitt enda alternativ om jag ville ha en chans att bli Rezas flickvän var att fortsätta att träffa honom så att vi skulle få chansen att lära känna varandra bättre. Alternativet att lägga ner och sluta träffas fanns alltid där men det kändes varken aktuellt för mig eller Reza. Att vi skulle bli tillsammans var inget jag räknade med men det känns oerhört skönt och bra att det till slut blev som jag så länge hade velat och hoppats:) Det här känns rätt och jag hoppas att allt kommer att kännas minst lika bra även i framtiden.

Annars rullar det mesta på som vanligt. I skolan känns det att våren förhoppningsvis är här. Jag tycker i alla fall att det känns som att nästan alla har varit extra glada den här veckan. Det kan i och för sig även bero på att vi hade sportlov förra veckan och att få några dagars ledighet brukar ju alltid vara lika välkommet. På svenskan har vi börjat jobba med konstnärliga uttryck och jag tror att jag ska skriva om musik. Igår såg vi filmen Moulin rouge och även om jag hade svårt att förstå vad som hände ibland tror jag åtminstone att jag förstod det viktigaste. Musikteorin känns minst lika svår som vanligt men nu är det bara att kämpa på så att jag får VG på nästa prov. Läraren är hård mot mig men vi är tvungna att öka taken eftersom jag får kortare lektioner än de andra. Det är verkligen tur att jag fick MVG på det senaste provet och därmed fick bevis på att hårt arbete lönar sig. I naturkunskapen jobbar vi med energi och jag ska se till att jag klarar provet. Vokalensemblen känns okej även om jag saknar läraren vi hade förra terminen. Nästa vecka har vi i alla fall lunchkonsert och det ska bli roligt att äntligen få visa upp något. Hmm, vad händer mer? Jo, jag har haft klassisk sång och det kändes jätteroligt att sjunga igen! Nu dröjer det tyvärr två veckor tills nästa sånglektion och det är synd men jag ska öva mycket hemma så att mina stämband vänjer sig vid starka toner. Det är verkligen svårt och kräver en hel del energi och tid. Imorgon är det fredag och då ska jag åka till syncentralen för att träna på att laga mat. Med tanke på att jag inte har någon lust att äta skräpmat när jag flyttar hemifrån känns det verkligen som att det är på tiden att jag lär mig det. I början kommer jag så klart att få göra enklare rätter men det är ju alltid något och förhoppningsvis en bra början. Sen blir det så småningom lördag och då är det äntligen final i Melodifestivalen! Vem eller vilka hejar ni på? Jag tycker att det vore roligt ifall Danny eller Loreen vinner. Nu ska jag plugga en stund innan jag träffar min kära. Hoppas att alla får en underbar helg!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Hej!

Jag tror loreen vinner i morgon.



Ha det bra!



Kram

2012-03-09 @ 08:34:17
URL: http://jonte85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0