Sista dagarna i december

Hej!
 
Hoppas att allt är bra med er! Förlåt för att jag nästan aldrig uppdaterar bloggen numera. Jag vet, det är illa att den blir lidande på grund av att jag är lat. Men min ursäkt är att jag har passat på att vila upp mig undr tiden jag varit i Stockholm. Sen åkte jag på någon form av influensa under annandagen och orkade i princip bara ligga i sängen fram tills imorse. Ja, den där himla influensan kändes precis som när jag tog sprutan mot svininfluensa för några år sen. Att bli sjuk var verkligen sådär. Jag menar, nu när jag äntligen slappnade av, hade några dagar i Stockholm då jag planerat att hinna träffa vänner och helt enkelt göra annat än att ligga i sängen, ha ont och tycka synd om mig själv, gick det ju inte. Men men, man kan inte få allt här i världen och nu börjar jag som tur är känna mig lite piggare. I och med det hoppas jag på att kunna fira nyår utan feber, halsont och huvudvärk. Jag brukar ju alltid lägga upp en sammanfattning av året som gått, vilket blivit en tradition. Med tanke på att jag inte suttit vid datorn de senaste dagarna har jag dock inte ens börjat skriva den än. Därför räknar jag inte med att posta något innan året är slut. Men en kortare sammanfattning kommer någon gång i början av nästa år:)
 
De senaste dagarna har alltså varit väldigt lugna och jag tror inte att ni är särskilt intresserade av att höra hur jag hade det när jag var sjuk. Det hände absolut ingenting och jag störde mig på mig själv eftersom jag inte stod ut med att ligga där när tiden gick långsamt och jag ju inte orkade göra något annat. Juldagen har jag ju inte berättat om men den var betydligt roligare. Då umgicks jag med Adam och hans kära föräldrar. Adam och jag brukar ju alltid gå på stan när vi ses men på juldagen var ju allt stängt. Därför tillbringade vi några timmar hemma hos honom då vi lyssnade på julmusik, pratade, åt rester av julmat som var kvar från julafton, Adams mamma hade som vanligt bakat jättegod ostkaka. Sen tittade vi på sammanfattningen av årets Allsång på Skansen, vilket fick mig att känna mig glad. Det var ju ett tag sen jag såg Måns senast och nu lär jag väl få vänta till nästa års allsång innan jag får se honom igen. Jag har i och för sig hört att han ska släppa en ny skiva snart och det hade ju varit trevligt:)
 
Idag bestämde jag mig för att trycka till, göra ett ryck och åka in till stan för att leta efter lite nya kläder. Jag hade nämligen fått pengar som endast skulle användas till det. Även om det var en hel del människor i stan gick det relativt fort för mig att hitta vad jag behövde. Det blev fyra tröjor, en kofta och en bh:) Även Lovisa hittade en tröja som hon köpte plus att hon hittade ett nytt skal till sin iphone. Jag betalade för att få hjälp att sätta skyddsplast på min telefon eftersom det inte blev särskilt lyckat när vi försökte göra det hemma. Ja mina vänner, jag har äntligen tryckt till och skaffat mig en ny telefon nu. Det hade förmodligen tagit ytterligare några månader om det inte varit för att jag fick den i julklapp. Men nu är jag ägare av en iphone 4s och vi får se hur det går. Att skriva på den tar hundra år men jag tycker om att telefonen har talsyntes redan från början och att det finns en hel del smarta appar att ladda ner. Än så länge har jag inte hunnit lägga in några kontakter förutom familjen och med tanke på att jag är väldigt långsam på att skriva lär det ta timmar för mig att lägga in resten av mina vänner. Men det blir säkert bra i slutändan:)
 
Under eftermiddagen och kvällen har jag träffat min mormor Lia och mina kusiner Elsa och Matilda. Vi var hemma hos Lia där vi fikade, pratade och åt middag, sushi som vi hämtade på ett take away-ställe. Jag erbjöd mig att följa med och hämta maten men ingen tyckte att det var någon bra idé att jag hängde med på grund av att det är en massa snö och is ute. Ja, det är halt överallt. Hoppas att ni tar det lugnt när ni är ute och går eller kör bil:) Maten var riktigt god och jag hade trevligt trots att jag kände mig väldigt trött och inte var helt återställd efter influensan. Kvällen avslutades med att vi åt choklad ifrån en aladdinask och tittade på Postkodslotteriet och Stjärnorna på slottet. Jag somnade ganska snabbt men känner inte att det gjorde särskilt mycket. Sen jag kom hem har jag börjat packa en väska som kommer att följa med mig till Göteborg om några dagar. Innan jag åker dit väntar dock två dagar på Åland med min älskade gubbsing. Nu var det ju några dagar sen vi sågs och jag ser fram emot att åka bort med honom. Att resa är ju ett av våra gemensamma intressen och nu var det nästan ett år sedan vi besökte Åland senast. Nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon. Jag bloggar om några dagar. Om vi inte hörs förrän 2013 önskar jag er ett gott nytt år och hoppas att ni får en fin nyårsafton! Ta hand om er själva, era nära och kära och varför inte även någon annan?:)
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Irre

Hej vispen! Gott nytt år! Och jag hoppas att ni får trevligt bemötande på Ålandsbåten denna gång. Hoppas att ni får en härlig resa och att förkylningen har släppt. Kram Irre

2012-12-30 @ 18:44:44
Postat av: Jonas

Hej!
Gott nytt år kära vispen.
Instämmer med irre när det gäller kryssningen. Lycka till med din telefon, i affären borde dom ha hjälpt dig att lägga över alla kontakter från din gamla telefon till din nya. Ha det bra! Kram

2013-01-04 @ 16:09:08
URL: http://www.jonte85.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0