Träffat min kära och tävlat i SM i showdown

Hej!

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade och fram till sommaren lär jag inte hinna uppdatera min blogg särskilt ofta. Jag känner att det får lov att bli på det här sättet eftersom jag kommer att behöva lägga ner mycket tid på att plugga, träna och planera min studentmottagning. Nu ville jag dock bara skriva hej och berätta att jag har haft ett bra avslut på mitt sista påsklov någonsin! Mellan tisdag och lördag har jag träffat Reza och vi har haft det hur bra som helst! Vi har hunnit ha mycket egentid och det känner i alla fall jag var både fint och behövligt. Att få prata, skratta och framförallt vara nära den man verkligen är jättekär i är lycka! Vi har lyssnat en hel del på radio och en gång fick jag ett ryck och kunde inte låta bli att sjunga och dansa runt i rummet. Reza stod ut med mig så det var bra:) Min kära har förresten lärt mig lite mer persiska de senaste dagarna och jag tycker att det känns roligt att det går framåt även om det går långsamt. God mat har vi ätit också och Reza har terrat mig för att jag äter mycket och för att jag enligt honom nästan alltid är hungrig. Men men, det hade ju varit tråkigt utan hans b-skämt:) Eftersom det ju bara är påsk en gång om året och jag tycker att det är viktigt att överraska varandra lite då och då gav jag Reza ett stort påskägg som innehöll godis och påskte. Han fick även några andra presenter, en rolig kylskåpsmagnet, saltvattentvål och en vattentät sjösäck. Jag blev lättad när Reza sa att han inte hade en sådan och nu har jag äntligen gett honom något som han har nytta av och som dessutom inte tar slut:)

I helgen har jag tävlat i SM i showdown. Det kändes jätteroligt att träffa alla som tävlade och att få spela lite. Reza var med mig en stund igår och det var fint för jag vet att han aldrig skulle ha varit där om det inte hade varit för att jag skulle tävla. Rebecka, Henke och Ida kom förbi en stund igår också och det var jättetroligt att träffa dem igen! De gav mig härliga tilltryckningar som jag blev glad av. Att spela kändes som sagt ganska roligt. Jag känner att jag kunde ha presterat bättre i några av mina matcher men känner mig ändå relativt nöjd med mitt spel. Att Rebecka, Henke och Reza kom för att heja lite extra på mig var verkligen trevligt och Rezas speciella sätt att heja på var jätteroligt! Han kunde nämligen säga väldigt underhållande saker och det var tur att han var där för annars hade det nog gått dåligt för mig. Om ni vill se finalen mellan mig och Mariah kan ni klicka på den här länken:
http://bambuser.com/v/2556264
På herrsidan blev Christoffer trea, Zebben tvåa och Claudio etta. Förra året var det Zebben som vann SM och jag tycker att det känns roligt att vi fick se en ny vinnare i år:) SM avslutades med prisutdelning och lunch på China station. Efter det åkte jag hem och nu har jag hunnit vila en stund eftersom jag har känt mig jättetrött. Sen har jag pluggat lite och det ska jag fortsätta göra nu. Ni får ha det bra och glöm inte bort att ta hand om både er själva och varandra!
/Vispen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0