Snart påsk

Hej!

Hoppas att ni mår bra! Jag har tyvärr fortsatt att må lite dåligt de senaste dagarna men man kan ju inte alltid vara på topp. Från och med imorgon eftermiddag har jag i alla fall påsklov och gissa om jag ser fram emot det. Jag kommer visserligen behöva plugga en del under lovet men bättre att kunna göra det hemma än att behöva åka till skolan varenda dag. Morgondagen blir dock en ganska jobbig dag och jag känner varken för att försöka lära mig ljudtekniksprogrammet eller att sjunga klassisk sång men det är bara att bita ihop och köra på. Imorgon kväll ska jag på artistmusiker och storbandstreornas studentskiva. Temat är superhjältar och superskurkar men eftersom vi inte har några utklädningskläder hemma och jag inte har hunnit fixa något lutar det åt att jag blir tvungen att komma dit som jag är. Jag vet, det är ju fruktansvärt tråkigt men jag gjorde åtminstone en bra insats förra året då jag var utklädd till Pocahontas och även om inte jag känner mig glad över att inte ha köpt utklädningskläder kan jag lova att min plånbok är det. De sista månaderna innan sommaren lär jag spendera en hel del pengar. Att få vara med på studentskivan kostar en hel del plus att det kostar att få åka flak på studentdagen, studentklänning och sist men inte minst min studentmottagning. Jag känner dock att studentmottagningen gärna får kosta lite för jag har inte haft någon stor fest på länge och studenten tar man ju bara en gång i sitt liv! Nu är det mindre än tio veckor kvar och jag har en känsla av att dessa veckor kommer att gå relativt fort. April kommer att bli en tuff månad och maj blir nog inte särskilt lätt heller. Men när det väl är juni ska alla uppgifter vara inlämnade och jag hoppas faktiskt att jag kommer att se fram emot att vara på Kulturama de sista dagarna innan sommaren. I höst lär jag nämligen sakna skolan för stämningen är det absolut inget fel på.

De senaste dagarna har varit precis som vanligt. Jag har saknat min kära något enormt och han finns alltid i mina tankar på ett eller annat sätt. Även om vi är inne i en lite jobbig period känner jag definitivt att det är värt att kämpa för att vår relation ska fungera. Det kommer bättre tider så småningom och då kommer jag förhoppningsvis känna att de här månaderna var viktiga och nödvändiga. Nu känns det dock inte riktigt så bra och ibland känner jag för att ge upp allt, skolan, träningen och kärleken. Men när jag har varit ledsen en stund brukar det som tur är alltid vara något som får mig att inte göra något dumt och som får mig att bestämma mig för att fortsätta kämpa. Det som jag tycker har varit roligast den här veckan är gårdagens showdownträning. Jag uppskattade att kunna slå till showdownbollen med hela min kraft och att försvara mitt mål. Det var mest Stine och jag som spelade och jag tycker om att möta henne eftersom vi är väldigt jämna och det nästan alltid är jämnt när vi möts. Vi pratade om en massa trevliga saker igår också, bland annat om påsken som vi båda ser fram emot att fira i helgen. Jag ser verkligen fram emot att få fira tillsammans med min familj och mina kära släktingar och det enda som är synd är att min pojkvän inte har möjlighet att fira med oss. Men men, man kan ju inte få allt här i världen och vi har förhoppningsvis många fler år tillsammans och då lär vi få uppleva ett antal trevliga påskhelger. Showdownträningen är det enda roliga som har hänt på hela veckan. Jag ska inte tråka ut er med att skriva ner allt som känns jobbigt just nu för det gör ju ingen glad. Ni får ha en fortsatt bra vecka!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0