En trevlig kväll med vänner och en fantastisk helg med USS styrelse och ungdomsledare

Hej!

Hoppas att ni mår bra och att ni hade en trevlig helg! Eftersom jag har en hel del att göra den här veckan blir det tyvärr inget långt inlägg idag heller men jag hade i alla fall tänkt skriva lite om helgen som jag verkligen känner mig nöjd med:) I fredags eftermiddag åkte jag för att möta Alireza på ett hotell i Stockholm som jag verkligen har börjat tycka om mer och mer för varje gång jag har varit där. Hotellet i Handen där jag brukar bo på en del tävlingar är dock fortfarande min favorit. Alireza och jag hann ta det lugnt en stund innan vi sedan fick skynda oss till Skanstull för att möta upp Ronja. Vi hade bokat bord på restaurangen Kamarina där vi skulle äta middag. Jag beställde en vegetarisk tallrik och tycker att den var lika god som den har varit när jag har ätit den tidigare:) De andra beställde kött och även de verkade vara nöjda med maten. I fredags blev jag förresten övertalad att beställa cider till maten. Jag kan ju inte direkt säga att det var det godaste jag har druckit men jag öeverlevde och vande mig till och med lite vid smaken. Efter middagen åkte vi tillbaka till hotellet igen. Där tog vi det lugnt och låg och pratade, skrattade och tryckte till:) Jag låg mellan Alireza och Ronja och vi skojade om att jag fick chans på Ronja och att jag gifte mig med Alireza:) Runt elvatiden åkte Ronja hem men jag stannade med Alireza. Jag kände mig riktigt nöjd med kvällen. Vi hade mycket att prata om och att vara med Alireza kändes jättebra trots att vi inte gjorde något särskilt! Det enda som jag störde mig på under kvällen var när vi satt och drack te och jag fick reda på att en av hotellpersonalen som jag tyckte var väldigt trevlig inte längre jobbade kvar på hotellet.

I lördags morse var det bara att försöka se glad ut och gå upp fastän det kändes som att jag skulle ha kunnat ligga kvar i sängen hur länge som helst. På något mirukalöst sätt hann jag både duscha och äta en god frukost på hotellet innan det var dags för mig att åka vidare till Hellasgården. Jag fick stå och vänta en stund innan ungdomsledarna och styrelsen kom. Några kom med färdtjänst och några med buss. Jag blev så klart glad över att se alla och fick några fina kramar av mina fina vänner:) När alla hade kommit fick vi nycklar till stugorna där vi skulle bo och vi hann lämna vår packning där innan vi samlades för att lyssna på en föreläsning. En kvinna som hette Jenny höll i en föreläsning som bland annat handlade om ADHD och Aspberger. Jag lärde mig en hel del nya saker och tycker att föreläsningen var bra och intressant:) Under eftermiddagen hade styrelsen och ungdomsledarna möte. Eftersom jag ju sitter i styrelsen var jag med på styrelsemötet och jag tycker att allt flöt på bra och vi blev till och med klara tidigare än beräknat:) Efter mötet orkade jag kanppt hålla ögonen öppna längre och gick därför till stugan och sov en stund. Jag blev väckt av att Ida och Maja knackade på och vi hann prata en stund innan middagen. Vi hade en trevlig kväll tillsammans då vi åt en massa goda hamburgare, några bastade och badade, fikade och åt vegansk kladdkaka, spelade gitarr eller piano och sjöng. Ronja och Christoffer var jätteduktiga på att improvisera. Innan jag gick och la mig spelade jag Orangino och det var riktigt roligt! Sen fick jag en underbar kram av Nina!

Igår var det söndag och klockan tio samlades vi för att lyssna på en föreläsning. Vi pratade om förebilder, ställde frågor till varandra som vi fick välja om vi ville svara på och spelade lite teater. Efter lunchen pratade vi om USS marknadsföring, fikade och åt en massa frukt och choklad, diskuterade följar och ledarskap och fick sist men inte minst säga positiva saker om varandra! Jag tycker att det kändes väldigt bra att både ge och få fina och positiva komplimanger. Alla var snälla och det kändes helt underbart att få höra en massa fina saker efter att ha känt att det mesta jag gjort hela veckan hade gått riktigt dåligt. Helgen gav mig verkligen ny energi och nu kommer jag förhoppningsvis orka ta mig igenom allt skolarbete och träna hårt de kommande veckorna! Nu ska jag plugga lite musikteori och klassisk sång, jag lovar att blogga snart igen!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Tack för ett trevligt samtal i går.

2011-09-20 @ 08:42:40
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Paulin

låter som att du haft en fin helg!

2011-09-20 @ 20:36:54
URL: http://mylittlediary.webblogg.se/
Postat av: Paulin

Åh va roligt att du gör det! Kram

2011-09-20 @ 20:37:11
URL: http://mylittlediary.webblogg.se/
Postat av: Reza

Du är kul och tiden går verkligen fort med dig kära tilltryckaren! Kan bara instämma i att fredagen var grym! :D

2011-09-21 @ 02:31:08
URL: http://rezasvilja.blogg.se/
Postat av: Ismen

SV: Man tackar!



Vad kul att du har haft en bra helg!:)

2011-09-21 @ 18:24:25
URL: http://ismen.blogg.se/
Postat av: Paulin

då är vi två om den saken, blir också alltid glad när jag hör den låten! tack så mycket, hoppas att du också ha en fin dag!



Kram

2011-09-22 @ 15:17:57
URL: http://mylittlediary.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0