Äntligen fredag

Hej!

Håller ni inte med om att fredagar är de bästa dagarna? Jag tycker alltid att det känns lika skönt när den sista lektionen på fredagar är slut och man inser att man har två lediga dagar framför sig då man kanske i och för sig behöver plugga men då man åtminstone inte behöver vara i skolan. På fredagkvällarna försöker jag alltid göra något annat än att plugga för att låta hjärnan vila från allt skolarbete. Ibland brukar jag vara hemma och ta det lugnt, vilket kan vara oerhört skönt efter att ha pluggat och tränat hela veckan. Ikväll lär det dock inte bli någon lugn kväll eftersom jag ska ut och äta middag med Ronja och Alireza. Det ser jag verkligen fram emot och jag tror absolut att vi kommer att få en underbar kväll tillsammans! Att umgås med sina vänner, att sitta och prata i timmar och att helt enkelt ha tid för varandra tror jag verkligen är viktigt för att vi ska må bra. Med tanke på att jag har känt mig ledsen den här veckan, igår hade jag till exempel en sådan där dag när det mesta jag gjorde gick fel, ser jag fram emot en trevlig kväll med många skratt.

Tidigt imorgon bitti åker jag för att träffa USS styrelse och en massa härliga ungdomsledare. Vi ska hinna med att ha möten, lyssna på föreläsningar, äta god mat och förhoppningsvis ha roligt tillsammans. Jag minns att jag var nöjd med den senaste styrelsehelgen och tror och hoppas att vi kommer ha minst lika trevligt den här gången:) Eftersom det inte har hänt något särskilt sen jag skrev senast, har som sagt mest haft problem med saker och ting, skriver jag inget mer idag. Men efter helgen lovar jag att skriva ett längre inlägg. Jag önskar er en trevlig helg!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Paulin

Tack så mycket!:)

2011-09-17 @ 15:24:46
URL: http://mylittlediary.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0