Veckan fortsätter

Hej!

Som ni kanske har läst var jag väldigt ledsen igår. Det är mycket som händer på en gång och det hade inte skadat ifall jag kunde vara på flera ställen samtidigt. Nu känns det i alla fall lite bättre för det här med att man inte får tävla medan man väntar på att få byta klubb stämmer inte:) När jag var sådär ledsen igår orkade jag inte prata med någon men jag är glad över att jag sms-ade några och att en person ringde och kollade upp allt åt mig. Jag fick dessutom veta att jag får träna med klubben jag brukar träna med trots att jag kommer spela för en annan klubb i lite mer än en månad till. Det var ju oerhört snällt och jag är verkligen tacksam för all hjälp jag fick igår! I skolan är det mycket att göra och jag kommer behöva anstränga mig på olika sätt hela helgen. Några killar kommer upp till Stockholm för att träna showdown och jag hade tänkt kolla ifall det är okej att jag tränar med dem. De tycker förmodligen att det är jobbigt att jag är med med tanke på att jag är tjej och tyvärr inte är lika bra och stark som dem. Men jag hoppas att de i alla fall låter mig vara med en stund för det skulle vara trevligt och jag behöver verkligen träna nu inför SM och Haninge open. Den bästa träningen får jag faktiskt när jag tränar med killar. Förutom att jag hoppas att jag kan träna lite ska jag även plugga. De två stora uppsatserna i psykologi och samhällskunskap ska lämnas in i början på nästa vecka och därför är det bara att bita ihop och skriva färdigt dem. Än så länge går det segt men en bit har jag åtminstone kommit. I samhällskunskapen är det extra viktigt att jag presterar eftersom jag ligger mellan g och vg. Jag fick som tur var vg på det senaste provet och den här sista uppgiften avgör vilket betyg jag får. Tyvärr blir det nog bara ett g för jag tycker verkligen att det är svårt att skriva något vettigt, dra en massa bra slutsatser och så vidare men jag ska absolut göra mitt bästa.

Sverige vann ju kvartsfinalen mot Tyskland i onsdags och det är bara att säga grattis! Dessutom gick Eric Saade vidare i gårdagens semifinal av Eurovision song contest. Jag tror att det kommer bli en tuff final imorgon och jag hörde faktiskt flera låtar som jag fastnade för igår. I helgen spelas SM i goalball och jag känner ganska många som är där och tävlar. Jag önskar alla ett stor lycka till! Nu ska jag plugga lite och sen får vi se vad som händer. Hoppas att ni får en trevlig helg! Ta hand om er själva och varandra.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0