Helgen

Hej!

Hoppas att ni mår bra och att er helg har varit bra! Nu tänkte jag bara skriva ett kort inlägg innan jag går och lägger mig. Snart börjar en ny vecka som förmodligen kommer vara en av de stressigaste veckorna på länge. Jag har mycket att skriva och ska dessutom hinna träna på ett antal låtar inför slutkonserten den nittonde maj. Dessutom vill jag gärna hinna träna showdown för jag tror faktiskt att jag ska spela Haninge open. Eftersom det inte är tävlingar särskilt ofta och eftersom jag ändå kommer vara med under själva tävlingen känner jag att jag lika gärna kan spela. Då lär jag åtminstone få några poäng till den där rankinglistan och sen lär jag mig alltid mycket av att spela mot de bästa spelarna i världen:)

Min helg har varit ganska lugn och trots att det inte har hänt något särskilt har den varit helt okej. I fredags kväll var jag hemma, tittade lite på tv och chattade med mina vänner. Igår åkte jag till ungdomsgården och dit var det många som kom, vilket var trevligt:) Vi gjorde i ordning en pastasallad till lunch och efter att vi hade ätit promenerade vi till en gräsplätt. Där spelade några fotboll medan några bara satt och pratade. Med tanke på att jag inte ville skämma ut mig var jag med de som bara satt och tog det lugnt. Fotboll är verkligen inte min grej, jag kan ju knappt träffa bollen och ännu mindre få in några bra skott. Vi som satt och pratade hade i alla fall trevligt och vi pratade bland annat om att starta en gosklubb. I ett antal undersökningar har man tydligen kommit fram till att vi människor behöver mellan fyra och åtta kramar om dagen för att må bra och minst tolv kramar för att vi ska utvecklas som människor. Om det stämmer är det förmodligen en förklaring till varför jag har känt mig nere på sista tiden och en anledning till varför jag har känt att jag har stannat i utvecklingen. Det är nämligen sällan som jag ens får fyra kramar en vanlig dag och tolv kramar får jag i princip aldrig. Jag känner verkligen att jag saknar en pojkvän samtidigt som jag känner mig oerhört trött på kärleken just nu, åtminstone på all olycklig kärlek, på förhållanden som tar slut på ett tråkigt sätt och på otrohet. Tänk om man kunde välja att styra över sina känslor ändå. Å ena sidan skulle ju det vara bra för att det skulle göra att livet blev mycket lättare. Å andra sidan skulle det nog kännas tråkigt för att man förmodligen inte skulle kämpa för kärleken på samma sätt då som de flesta av oss behöver göra nu.

Idag har jag träffat Rebecka och gått runt på stan med henne i några timmar. Jag behövde nämligen hitta något att ha på mig på studentskivan och köpa ett nytt headset till min dator eftersom mitt gamla tyvärr gick sönder för några veckor sen. Som jag har skrivit tidigare tycker jag att det är väldigt tråkigt att handla kläder och jag blev trött på det väldigt snabbt även idag. Därför var det ganska tråkigt för Rebecka att vara med mig och jag tyckte synd om henne som fick stå ut med mig. Trots att jag försökte känna mig glad och vara trevlig gick det inte särskilt bra. Nu var det faktiskt ganska länge sen som jag kände mig riktigt glad men jag hoppas attt det förändras snart:) Även om det tog tid för oss att hitta något idag gjorde vi som tur var det till slut:) Eftersom vi har bestämt oss för att ha filmtema på stundetskivan tyckte Rebecka att jag ska klä ut mig till Pocahontas. Idag hittade vi därför en klänning som jag ska ha på mig och sen måste jag försöka fixa några andra saker tills dess. Jag hittade ett headset som verkar vara helt okej så nu kan jag förhoppningsvis prata med mina vänner igen:)

Ikväll har jag varit hos Adam där jag åt middag. Vi hade en hel del att prata om ikväll också och det kändes skönt att få träffa Adam igen. Fastän vi inte är tillsammans längre tycker jag att det känns bra att vi fortfarande ses ibland. Eftersom Adam och jag kände varandra väldigt väl för några år sen och med tanke på att vi då hade en speciell och väldigt nära relation tycker jag att det vore väldigt synd ifall vi inte skulle försöka ta till vara på och behålla vår vänskap. Även om vi inte längre är kära i varandra, de känslorna har släppt hos oss båda för länge sen, är vi fortfarande vänner och jag tycker som sagt att det känns bra:) Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova några timmar innan morgondagens skoldag börjar. Godnatt!
/vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Jag förstår att du saknar en pojkvän, själv saknar jag en flickvän väldigt mycket ibland. Jag hoppas att vi båda kan hitta den rätta någon gång.



Ha det bra

Kranar!

2011-05-10 @ 08:50:37
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Johan

Klart du ska vara med i Haninge open! Det kommer gå bra, och matchsspel skadar aldrig! :)



Det där med kramar och närhet är viktigt för att vi människor ska må bra, men jag tror knappast, ärligt talat, att det är hela orsaken till varför du har mått som du har. Det finns så många faktorer som spelar in sådär...



Att hålla kontakten med sitt X sådär önskar och hoppas jag verkligen att A och jag kan göra i framtiden, om det inte blir mer än just vänner. För det är det som är det svåra i ett sådant läge, att båda två verkligen måste ha kommit över varandra eller vad man ska säga, annars är det risk att det bara blir jobbigt, om den ena vill mer än den andre etc. som är fallet i A's och mitt fall, just nu, tyvärr. Jag vill dock inte ge upp, inte ge upp någon så fin som hon, någon som har gett mig så otrroligt mycket fina och vackra minnen. Jag känner inte ett dugg mindre för henne, även om det nu är över ett halvår sedan vi senast pratade, och hon är fortfarande förvirrad och vet inte var hon har sig själv, vad hon känner, tycker och vill. Jag kan inte göra mer än jag redan gör, hon får ta den tid hon känner att hon behöver. Sedan om det "bara" blir vänner till slut är jag ändå jätteglad för, för hon gör mig i vilket fall lycklig, även om det inte blir mer än vänner. Vi får se...



SV: "Inte klassas som ett hjälpmedel"? Det är väl just det som det ska göra, så att Syncentralen kan stå för det? Eller fungerar det annorlunda i 08-land? :)



Ja, jag tror också det skulle/kommer att vara till väldigt stor nytta och framförallt, som Maja säger, ge mycket mer frihet. Tror starkt på detta!

2011-05-10 @ 21:50:19
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0