Kort sammanfattning av de senaste dagarna

Hej!

Eftersom jag är väldigt trött och eftersom ni har bett mig om att skriva kortare inlägg kommer en snabb sammanfattning av vad jag har gjort de senaste dagarna. I fredags var det samhällskunskap där det enda intressanta som hände var att vi fick tillbaka ett prov vi hade skrivit. Jag hade nio och en halv poäng av tio och fick ett svagt vg på vg-frågan. Det känner jag mig ändå ganska nöjd med med tanke på att jag tycker att samhällskunskap är ganska svårt. I fredags kväll tog jag det mest lugnt. Björn, Lovisa och jag åt ute och jag beställde en pizza men fick andra saker på den än vad jag hade beställt. Det var lite störande men som tur var hade jag seende personer som kunde hjälpa mig att ta bort det jag inte ville ha.

I lördags åkte Björn Lovisa och jag in till stan för att kolla efter presenter till Maria. Eftersom hon har fått dem kan jag säga vad vi köpte. Av mig och Lovisa fick hon te eftersom hon tyckte om den sortens te hon fick av mig i julklapp. Björn gav bort sex vinglas eftersom Maria tycker väldigt mycket om vin. Senare under lördagen åkte jag och träffade mina vänner Mimpe och Ida! Åh vad jag blev glad över att se dem! Vi hade verkligen en trevlig kväll då vi åt en god middag, tittade på Körslaget, sjöng, pratade och hade trevligt. Som jag skrev igår tryckte vi till varandra också, på vårt sätt:) Att Körslaget har börjat igen tycker jag är väldigt roligt och jag har nog aldrig sett så pass bra körer som i år. Tidigare år tycker jag att en del körer inte har varit särskilt bra i det första programmet men den här gången tycker jag däremot att alla körer var bra och att vissa redan nu är riktigt duktiga! Innan jag åkte hem i lördags kväll sjöng mina kära vänner för mig. De var verkligen helt fantastiska! Om jag kunde sjunga som dem skulle jag vara lycklig så det är väl bara att jag börjar sjunga oftare:) Att träffa Ida och Mimpe gav mig en massa energi och jag var glad över att få vara med dem.

Igår morse var jag däremot inte lika glad när jag var tvungen att vakna vid sjutiden för att gå upp och åka till Zinkensdamm på USS årsmöte. När jag kom dit blev jag däremot gladare eftersom alla roliga människor var där och när man är med dem är det svårt att vara ledsen:) Mötet gick bra, det gick snabbt för oss att gå igenom de flesta punkterna och jag hann vara med nästan under hela mötet. Som jag skrev igår blev jag invald i styrelsen och det kändes roligt. Jag känner att jag lärde mig mycket förra året och hoppas att kommande år blir minst lika roligt och givande.

Igårkväll var det dags för kryssning och vi kom dit i god tid och behövde därför knappt köa för att få våra biljetter. Efter en stunds väntan gick vi så småningom på båten och lade in våra saker i hytterna. Därefter var det dags för oss att äta och vi åt middagsbuffé som jag tycker var riktigt bra! De hade mycket att välja mellan, varma och kalla rätter samt efterrätter. Efter middagen gick vi till taxfreen och köpte godis. Jag hittade en stor ask med dumlekolor och eftersom det fanns kolor som smakade apelsin och mango köpte jag asken. De andra fick hjälpa mig att äta upp de smaker jag inte ville ha. Lite senare tittade vi på när folk sjöng karaoke. De flesta var faktiskt riktigt duktiga och det var faktiskt ingen som jag tycker var riktigt dåligt. Självklart fanns det de som ibland inte kunde texten och även några som kunde sjunga någon falsk ton då och då men alla som sjöng var bra på något sätt. Jag hade också tänkt sjunga men eftersom jag inte direkt tycker att det fanns någon bra låt struntade jag i det. En sak som jag tycker var synd var dock att karaoken bara höll på i en knapp timme. När jag har varit på kryssning tidigare har karaoken hållt på i minst två timmar, menmen. Förutom att vi alla åt väldigt mycket då vi var på båten, middagsbuffé, frukostbuffé och lunchbuffé, har vi som sagt även tittat på karaoke, lyssnat på annan musik, spelat på spelautomaterna och varit i hytterna. De flesta av de andra badade i en pool och solade i solarium också men det ville jag inte göra. Bada är ingenting för mig, det är sällan som jag uppskattar att göra det. Att åka på kryssning var väldigt trevligt och jag hoppas att det blir fler gånger.

Ikväll har jag fått en hel del saker gjorda, jag har dels pluggat en del och dels fixat ite andra saker. Den här veckan har jag som tur är inte planerat in särskilt mycket än men jag lär hitta saker att göra och jag tycker om när det händer saker. Dock är det jobbigt att behöva stressa och jag hoppas att jag ska slippa göra det alltför mycket. Hoppas att även ni hade en trevlig helg och att ni får en bra vecka!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Hej!

Kul att du blev invald i USS styrelse, då är vi båda med och påverkar arbetet i uss respektive mitss styrelse. Det känns som vi kommer bli ett bra gäng i mittstyrelsen. Då kanske vi ses på något us möte för lokalföreningsrepresentanter framöver. Ha det bra! Kram.

2011-03-22 @ 07:57:49
URL: http://jonte85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0