Hej! Tänkte bara uppdatera er lite snabbt....

Hej! Tänkte bara uppdatera er lite snabbt. Igår hade jag en fantastiskt trevlig kväll med mina vänner mimpe och ida. Vi åt, tittade på körskaget, sjöng, pratade och tryckte till varandra:) idag har jag varit på uss årsmöte. Jag blev invald till styrelsen tillsammans med sju andra. Det känns bra och jag ser fram emot ett trevligt och bra år. Ikväll ska jag vara med och fira maria som fyller 50 år. Vi är åtta personer som sitter och väntar på att vi ska få gå ombord på en båt. Det ska bli roligt att åka kryssning igen. Skriver mer imorgon kväll. /vispen


Kommentarer
Postat av: anette nilsson

Hej vännen, jag blev glad när jag läste att du hade blivit invald i styrelsen för USS, hoppas att ni får ett bra verksamhets år framför er. Önskar dig all lycka vännen min.

2011-03-20 @ 17:40:59
Postat av: Johan

"Tryckte till varandra"? :)



Hade du trevligt på kryssningen? Var det Finland? :)



SV: SMS Tool funkar inte med kalendern, men det finns garanterat program som klarar det. Sök på Google så hittar du säkert något! :)



Träningen går lite upp och ner, är ganska kritisk mot mig själv, men just i lördags gick det riktigt bra! :)

Den tar upp en hel del tid, men jag håller med dig, det är det värt! Senare i vår kommer jag få skippa en teambildningshelg med skolan, för då är det SM och det går före... :)



Hur är det, går du ut nu i vår? I så fall, vad tror du det blir i höst? :)

Det mesta med en flytt löser sig! Man fixar inte allt på en gång, det tar kanske någon månad eller så innan man kommer till ro med allt, för det är trots allt ett ganska stort steg. :)



Kram

2011-03-21 @ 23:25:39
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0