Midsommar

Hej!

Eftersom några av er läsare har önskat att jag ska skriva kortare blogginlägg ska jag verkligen försöka göra det från och med nu. Jag är medveten om att inlägget om Berlinresan som jag skrev för några dagar sen blev väldigt långt och det berodde på att jag vill komma ihåg allt jag fick vara med om under dessa dagar och på att jag vill kunna läsa om det i framtiden. Som jag har skrivit här tidigare använder jag min blogg som en slags dagbok och jag skriver mycket för min egen skull. Därför händer det att en del inlägg blir långa och jag vill att ni ska veta att jag absolut inte förväntar mig att någon av där där ute ska läsa allt jag skriver. Däremot är det så klart jätteroligt att det faktiskt finns människor som vill läsa vad jag gör och som följer mig. Jag blir alltid lika glad för alla fina mail och kommentarer jag får från er och jag läser allt, tack!

Sen jag kom hem från Berlin har jag mest tagit det lugnt. Jag har haft huvudvärk från tisdag till torsdag, förmodligen för att jag knappt sov någonting under resan. Idag har jag dock mått bättre, vilket känns skönt eftersom det ju är midsommar idag! I onsdags träffade jag Rebecka och det var roligt att träffa henne igen! Vi gick på bio och såg filmen Hur många lingon finns det i världen. Om ni inte har sett den kan jag absolut rekommendera er att göra det. Filmen väckte många känslor hos mig, både glädje och sorg och det var utan tvekan en av de bästa filmer jag har sett på länge! Eftersom det fortfarande var ganska varmt i onsdags kväll satt Rebecka och jag ute på en bänk och pratade en stund innan jag åkte hem.

Förutom att jag har sovit bort många timmar de senaste dagarna har jag även kört ett konditionspass, ett styrketräningspass, ätit jordgubbar och pratat med en massa trevliga människor. Idag är det som sagt midsommar och jag ska som vanligt fira den hemma hos Björn. Om ungefär en timme kommer det hit en massa folk och då ska vi äta en god lunch tillsammans, efter det kommer vi förmodligen fika, spela kubb och sedan grilla senare ikväll. Dessutom kommer vi så klart umgås och ha trevligt och jag tror att det här kan bli en riktigt bra dag. Vi verkar ha tur med vädret och jag tycker varken att det är för varmt eller kallt. Ska ni fira midsommar idag och på vilket sätt i så fall? Glad midsommar!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: anna

sv: vi ska nog se Limitless, eller se om Sucker Punch. Älskade den filmen haha



tack så mkt! ha en fin kväll du med!

2011-06-24 @ 13:04:46
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Maria

Hoppas du får en fin midsommar du med! :) Trots tråkigt väder :P

2011-06-24 @ 17:47:00
URL: http://maryhline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0