Ö-vik

Hej!

Eftersom Rebecka är och tränar volleyball och Ida ligger och vilar passar jag på att skriva lite:) Jag vill hinna vara social med dem samtidigt som jag verkligen vill minnas de här underbara dagarna! Det är verkligen roligt och trevligt här och jag har nästan bara positiva tankar om Ö-vik! Gårdagen var dock inte särskilt underhållande, i alla fall inte den cirka sju timmar långa resan hit. Jag sov ganska dåligt natten till i söndags och jag tror att det berodde på att jag var rädd för att jag skulle försova mig. När klockan väl var nio gick jag upp, duschade och åt en snabb frukost innan jag åkte till Solna där jag mötte Rebecka. En stund senare satt vi i hennes bil som hon kallar Röda faran:) Efter att vi hade stannat på ett ställe och Rebecka hade pumpat luft i däcken på den kära bilen började vi vår resa mot Ö-vik. Att sitta flera timmar i en bil är inte alls min grej och jag kan ju säga att jag blev väldigt less efter bara någon timme. Vi stannade på ett ställe och åt lunch där jag betalade hela femtionio kronor för lite pasta med tomatsås. Portionen var verkligen jätteliten och jag blev inte direkt på bättre humör när jag upptäckte att en del av pastan var hård. Innan vi åkte vidare hittade jag i alla fall en god marabouchoklad, den med hallon och yogurth:) Under resan lyssnade vi mycket på musik, mest på cd-skivor eftersom Rebecka inte förstod hur man bytte kanal på bilradion och det var dålig mottagning på de få kanaler som hon lyckades trycka fram. Jag sms-ade lite folk men ingen svarade och när jag äntliten fick tag på min kära vän Rakel hade hon inte tid att prata. De sista timmarna av resan var jag hungrig, less och på oerhört dåligt humör helt enkelt. Det enda positiva som jag kan komma på var att vi hade tur med vädret eftersom det inte var några trettio grader varmt som i lördags. Sen kunde Rebecka vara ganska underhållande ibland och jag hittade dessutom en ny riktigt trevlig tilltryckarlåt:) Till slut kom vi fram till Ö-vik och bara några minuter senare var vi hemma hos Rebeckas föräldrar:)

Både Rebecka och jag var hur hungriga som helst och när vi kom in i huset åt vi några jordnötter medan vi väntade på att middagen skulle bli klar. Rebeckas föräldrar gjorde som tur var mycket godare mat än vad jag hade ätit tidigare under dagen och jag åt verkligen jättemycket. Zimon, Rebeckas lillebror, kom förbi en stund igårkväll. Han var verkligen rolig och jag hade en väldigt trevlig kväll med Rebecka och hennes familj! Stämningen var verkligen bra och alla var sociala och trevliga:) Efter middagen drack vi kaffe eller te och åt god choklad, bland annat toblerone. Därefter visade de mig runt i huset som jag började tycka om direkt! Jag brukar ju ha lättare att tycka om lägenheter än hus men i en del hus kan jag faktiskt trivas riktigt bra.

Jag sov ganska bra igår natt och vaknade runt tiotiden och åt frukost med Rebecka och hennes pappa. Efter frukosten hann jag sitta en stund framför datorn innan det var dags att åka till busstationen och hämta Ida. Det var verkligen roligt att träffa henne igen och hon hade som vanligt med sig sin kära hund Lana:) Vi åkte till ett ställe och köpte varsin thaibox. Här kostade en thaibox bara femtio kronor och man fick dessutom mycket mat i den:) Jag åt räkor med cashewnötter och de andra åt kyckling. Vi satte oss på en gräsmatta i en park och åt vår lunch. Ida fick plötsligt något ryck och sprutade vatten på mig. Jag ville såklart hämnas, lyckades med det och vi hade ett litet vattenkrig. Ibland är det skönt att få vara lite omogen:)

Under eftermiddagen har vi gått runt på stan. Där var vi bland annat på ett apotek, i en musikaffär där Rebecka lämnade några skivor och på några ställen där jag letade efter en present till min kära vän Jakob som fyllde år för några dagar sen. Jakob läser inte min blogg men eftersom man aldrig kan vara hundra procent säker och eftersom jag dessutom vet att några av hans vänner brukar läsa skriver jag inte vad jag köpte. Både Rebecka och Ida tycker att det jag köpte idag är tillräckligt bra för att man ska kunna ge bort det till en kille som precis har fyllt tjugofyra år. Jag är dock ganska osäker på om det jag köpte är tillräckligt bra för att göra Jakob glad men vi får se:) När vi hade kollat runt lite, efter att Lana hade spytt i en godisaffär och jag hade stått och haft beslutsångest en ganska lång stund bestämde vi oss för att åka hem. Rebeckas föräldrar var redan här när vi kom och nu har vi ätit middag, pratat och haft trevligt. Jag ska nog gå och se vad Ida håller på med nu, jag bloggar igen någon gång i framtiden:)
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Hej!

Ha det så trevligt i Ö-vik! Vi ses nästa vecka. Kram.

2011-07-05 @ 08:37:14
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Jag hittade din sida av en ren slump och jag har läst några av dina inlägg - det märks att du gillar att blogga :D

2011-07-20 @ 06:56:20
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0