Missa inte det nya numret av Optimal

Hej!

Jag vill börja med att skriva att jag har haft en fantastisk helg tillsammans med Rakel och många andra. Jag vet ärligt talat inte hur jag skulle klara mig utan mina fantastiska vänner! Eftersom jag för tillfället är ganska trött orkar jag dock inte skriva om helgen ikväll. Nu skriver jag istället för att låta er veta att Unga synskadades fantastiska tidning Optimal äntligen finns att lyssna på på nätet. I det nya numret som kom ut häromdagen kan man bland annat höra reportage från när USS var i Berlin och när vi var på Allsång på Skansen! I min blogg skriver jag ju mest hur jag upplever saker och ting men här kan ni även höra andras åsikter och alltså lyssna på korta sammanfattningar om vad som hände både under allsångskvällen och Berlinresan. Det får ni ju bara inte missa! För att lyssna på Optimal kan ni gå in på denna fina länk:
http://ungasynskadade.se/viewpage.php?page=3093
Jag lovar att skriva om helgen så fort jag känner mig lite piggare. Ta hand om er tills dess och hoppas att ni får en fin start på den kommande veckan!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Shass

Förväntar mig utförlig rapport ;)

2011-08-01 @ 12:59:56
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Johan

Ja, jag och Jocke lyssnade på Optimal där, du pratar väldigt snabbt ibland, Vispen, haha! Kommentator kanske? ;)

2011-08-08 @ 15:21:04
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0