Bloggen har tagit sommarlov

Hej!

Som ni ser på rubriken och som ni säkert redan har märkt har min kära blogg tagit sommarlov. Det beror helt enekelt på att jag inte har känt för att skriva. De dagar när det inte händer något särskilt i mitt liv brukar jag nämligen inte komma på något intressant att berätta. Eftersom jag åker iväg i helgen vill jag dock skriva några rader ikväll.

I måndags fyllde Freja år och därför åkte vi och firade henne på kvällen. Av min familj fick hon smycken, några med dödskallar och något annat som jag inte minns. Det var hur som helst trevligt att träffa lite folk i måndags:) I tisdags tränade jag showdown vilket var trevligt även om det bara var Krister som ville och hade möjlighet att träna med mig. Jag saknar verkligen de andra killarna och ser fram emot att få träna med dem igen i höst! Träningen gick i alla fall ganska bra och det kändes underbart att gång på gång slå till bollen det hårdaste jag kunde! Ändå förlorade jag med tre-ett i matcher. De flesta av seten var dock jämna, så nästa gång tar jag honom. Senare på kvällen kan ni förmodligen gissa vad jag gjorde, jag ville så klart se Allsång på Skansen:) Måns var, enligt mig, lika fantastisk som vanligt och jag kände mig verkligen glad efter att ha sett programmet. Idag fick jag höra att det förresten var minst två personer som kramade Måns i det senaste programmet, något som folk kanske gör i alla program, jag har ingen aning, men ändå. Jag önskar verkligen att jag får träffa Måns igen eftersom jag vill ge honom en kram och se om det känns lika bra då som det gjorde för sexton dagar sedan. igår tog jag det lugnt hela dagen och då hände det verkligen ingenting förutom att jag störde mig på min mobil som av någon skum anledning raderade alla mina låtar. Det var inte roligt någonstans och nu kommer det ta lång tid innan jag får tillbaka dem.

Idag har jag träffat min kära mormor Lia och det var lika trevligt som vanligt. Efter att ha ätit jordgubbar och chokladmuffins med henne åkte Lovisa, Nina och jag till Vällingby centrum för att handla några saker. Vi handlade dels några saker till Lia men hann även kolla efter saker till oss själva. Jag hittade några träningströjor på Intersport och hann dessutom hitta presenter till Rakel och Emma. Rakel har precis fyllt år och Emma tog studenten för några veckor sedan. Sen jag kom hem har jag ätit middag och packat det sista inför morgondagen då jag åker till Sala för att fira Rakel. Det kommer bli jätteroligt att träffa henne och en del andra vänner i helgen! Jag har alltså tagit det väldigt lugnt hela den här veckan och jag kommer ha tid att vila även nästa vecka. Från och med nästa lördag kommer jag dock ha fullt upp tills skolan börjar igen. Tills dess ska jag dock hinna göra en hel del, bland annat träna, gärna besöka ungdomsmottagningen, förbereda några saker inför skolstarten, gå med USS på Pride, åka på US medlemsforum, helst sjunga lite varje dag för att hålla igång rösten, vara med på Björn och Marias hundraårsfest och sist men inte minst träffa Sven:) Sven kommer samma dag som jag kommer hem från medelemsforum så då lär han få se en trött tjej vars engelska absolut kommer ha sina brister. Det ska hur som helst bli roligt att träffa Sven igen och den här gången stannar han i en hel vecka! Jag hinner till och med börja skolan innan han åker hem eftersom flygbiljetterna skulle ha blivit mycket dyrare om han skulle åka hem en dag tidigare. En vecka kan ju kännas som ganska lång tid men jag hoppas att veckan med Sven kommer gå fort och att vi inte kommer bli för trötta på varandra. När han var här senast tyckte jag ju att det kändes som att dagarna flög förbi och jag hoppas att allt kommer kännas lika bra nästa gång som det gjorde när vi sågs i april. Aja, nu måste jag sluta skriva, jag bloggar igen när jag känner att jag har något trevligt att skriva om. Ta hand om er tills dess!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0