Bloggar på håltimmen

Hej!

Idag är det fredag och jag har nästan fyra timmars håltimme och väntar på att samhällskunskapen ska börja. Jag måste säga att det känns ganska tråkigt att behöva vänta så pass länge på en lektion som inte ens är en och en halv timme men jag har ändå en del att göra. Som jag har skrivit tidigare är psykologi väldigt intressant men för att klara kursen krävs det att man gör en massa läxor och arbetar mycket utanför lektionstid. Min kära assistent fick nyss försöka beskriva min personlighet och det gick bättre än vad jag trode att det skulle göra. Tyvärr blev det inte riktigt en halv sida text men eftersom det nästan blev det får jag hoppas att den information jag fick räcker för att jag ska kunna jobba vidare med personlighet nästa vecka. Fastän Nina och Jonas känner mig på olika sätt ser deras beskrivningar av mig nästan exakt likadana ut. Det måste ju betyda att jag beter mig ungefär på samma sätt i skolan som när jag är hemma och det tycker jag är ganska intressant. Det känns hur som helst skönt att vara klar med två intervjuer nu.

Gårdagen var helt okej. På historian diskuterade vi den franska revolutionen och på religionen tittade vi på film. Jag hade lite svårt att förstå vad som hände men förstod i alla fall engelskan ganska bra. Efter skolan var jag hemma i några timmar innan det sedan var dags för träning:) Jag åkte dit lite tidigare för att träffa Maria och hinna prata med henne en stund. Trots att det bara hade gått några få dagar sen vi träffades senast kändes det som att vi hade en del att prata om:) Träningen gick väl helt okej igår men jag ville inte träna särskilt mycket eftersom jag fortfarande har ont i handen och jag inte vill ha ont innan helgen ens har börjat. I helgen åker jag nämligen till Trollhättan för att vara med i den andra svenska cup-tävlingen för den här säsongen. Krister hade köpt in nya hanskar igår och jag köpte en av honom. Den är bättre än handsken jag hade tidigare men den sort som jag helst av allt ville ha fanns tyvärr inte i en storlek som passade mig. Jag hoppas verkligen att jag hittar en bättre handske snart men den jag köpte igår skyddar åtminstone lite bättre än den förra. De andra verkade uppskatta träningen igår, vilket ju var trevligt. Eftersom Claudio var i Stockholm kom han förbi en stund och det var trevligt att träffa honom igen:)

Nu har jag som sagt bara en lektion kvar innan det är helg. Ikväll ska jag åka till Handen där Christoffer, Daniel och jag ska sova inatt. Eftersom vi åker till Trollhättan tidigt imorgon bitti tyckte vi att det var lika bra att vi i alla fall är I Handen på morgonen. Annars hade jag behövt åka hemifrån runt femtiden för att vara säker på att komma i tid till Handen och eftersom jag är morgontrött undviker jag gärna att behöva början resan så pass tidigt. I helgen blir det alltså ett antal timmar då jag får sitta i en bil. Jag kommer som tur är ha trevligt sällskap och det ska bli skönt att komma iväg och tävla igen. De senaste dagarna har jag nämligen känt mig ganska nere. Showdown brukar ju oftast få mig att må bättre, jag mår bra av att ha andra människor omkring mig och jag hoppas att helgen får mig på bättre humör och att jag, i alla fall för en stund, lyckas släppa alla jobbiga tankar. Hoppas att ni får en trevlig helg!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emmy

Vad skönt att du äntligen har fixat en ny handske, även om det inte är helt den du vill ha. :)

Jag gillar inte heller när det är för långa hål mellan lektionerna. Vi har inte speciellt många lektioner om dagen, men eftersom att alla raster som brukar vara 10-20 minuter är en timme långa så får vi ändå långa och utdragna dagar. Men det är egentligen inte så mycket man kan göra åt, man får väl se det från den ljusa sidan. Hoppas att det går bra när du ska iväg och tävla! :) Kram

2011-01-28 @ 17:19:03
URL: http://emmyiusa.blogg.se/
Postat av: Frida warberg

jag älskar att läsa din texter ! skitbra vispen

2011-01-29 @ 19:51:40
URL: http://fwarberg.blogg.se/
Postat av: Frida warberg

SV jag hitta din blogg igenom facebook :)

2011-01-30 @ 22:03:04

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0