Sportlov

Hej!

Förlåt för att jag uppdaterar bloggen sällan men när man har skola, fritid och vänner att tänka på är det svårt att hinna med ibland. Men eftersom några av er har bett mig uppdatera oftare och istället skriva kortare inlägg ska jag verkligen försöka göra det i fortsättningen. Nu har sportlovet börjat och det känns helt underbart! Det var länge sen jag längtade såhär mycket efter att få vara ledig. I år kommer jag ju dessutom få ett lite speciellt sportlov med tanke på att Sven kommer:) Jag ser verkligen fram emot att träffa honom och är samtidigt lite nervös. Men allt kommer förhoppningsvis gå bra, eller vad tror ni?

Det har hänt en hel del de senaste dagarna. I torsdags hade jag en vanlig skoldag med historia och religion. På religionen jobbar vi med judendomen och kristendomen. Tyvärr tycker jag inte att det är särskilt intressant men det kanske ändras de kommande veckorna. I torsdags kväll var jag på ett möte med några från Unga synskadade. De har en grupp som diskuterar skolfrågor och jag var med på ett möte:) Även om jag inte riktigt kände att jag förstod allt, jag var väldigt trött och är dessutom inte särskilt insatt i de ämnen som diskuterades, kände jag ändå att mötet var intressant och jag tror att jag ska vara med på kommande möten också:)

Igår hade jag skola igen. Historian gick helt okej och efter det hade jag den långa håltimmen då jag var med några i klassen och pluggade en del. Det var tur att jag pluggade för vi hade oförberett prov på samhällskunskapen, det fjärde provet för i år. Jag var som vanligt den som satt kvar längst och skrev och ändå kände jag knappt att jag hann skriva färdigt när skrivtiden var slut. Det måste absolut vara något fel på mig, jag är alltid den som sitter kvar sist plus att det inte ens brukar gå särskilt bra för mig på vissa prov. Igår hann jag som tur var skriva på alla frågor men jag tror ändå bara att jag får g+ den här gången. Efter samhällskunskapen slutade jag och kunde börja njuta av lovet:) När jag kom hem städade jag mitt rum. Det tog sin tid eftersom det var länge sen jag städade ordentligt senast. Igår slängde jag en hel del saker plus att jag sorterade en del saker som jag inte behöver, la ner de i lådor och så vidare. Dessutom gjorde jag det vanliga, som att dammsuga och det var ganska underhållande. Nu hoppas jag att det ser lite bättre ut här, i alla fall tillräckligt bra för att jag ska våga ta hit gäster.

Idag har jag träffat min kära vän Rebecka och jag hade verkligen saknat henne! Jag mötte henne på ett av hennes jobb och fick se hur det såg ut där, det var ett trevligt ställe:) Efter det gick vi till ett kaffé och fikade där jag åt en god smörgås. Resten av eftermiddagen gick vi runt på stan. Jag hittade två tjocktröjor som var reade, vilket var trevligt. Ikväll har jag varit hos Adam och det var lika trevligt som vanligt hemma hos honom:) Vi åt middag tillsammans med hans föräldrar och tittade på melodifestivalen. Mina favoriter ikväll var Linda Bengtzing, Linda Pritchard och Julia Alvgard. Nästa vecka är ju andra chansen och sen är finalen i Globen som jag tyvärr inte har köpt några biljetter till i år. Jag ska i alla fall titta på den hemma eller kanske någon annanstans med trevliga människor:) Nu är jag hemma och sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver. Rebecka gav mig en cd-skiva med STicks and stones idag, bandet hon är med i. Jag tycker verkligen om deras musik och att låtarna blir bättre och bättre varje gång jag lyssnar på dem:) Nu ska jag ta och chatta lite med några av mina vänner. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Frida

Jaa, det är hon verkligen =D

2011-02-27 @ 18:24:10
URL: http://fridamolin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0