Onsdag morgon

Hej!

Nu kom jag nyss hem från vårdcentralen. Jag skulle dit på grund av bulan på mitt finger som inte vill försvinna. När jag ringde dit igår fick jag tid redan idag och det var ju skönt:) Läkaren sa att jag skulle vila fingret eftersom det fortfarande var svullet. Jag fick ett bandage eller en sorts binda som jag ska använda i ungefär fem dagar. Sen fick jag speciella tabletter utskrivna som jag ska hämta ut från apoteket senare idag. Som tur var trodde inte läkaren att jag hade fått någon skelettskada i fingret och han trodde bara att jag skulle behöva vila det i en vecka till eller så. Om bulan fortfarande är kvar då ska jag ringa vårdcentralen igen och då får vi väl se vad som händer. Men nu hoppas jag att svullnaden ska försvinna så att jag kan träna på riktigt snart igen. Bandaget jag har sitter runt två fingrar och det gör att det går mycket långsammare för mig att skriva på datorn. Att gå med käppen blir annorlunda också. Men jag lär ju vänja mig vid det här smart.

Den här veckan är ganska lugn och jag har vilat en hel del. Sen har jag pluggat lite, tyvärr mindre än vad jag borde ha gjort men jag ska se till att utnyttja resten av veckan så effektivt som möjligt. Jag har varit och tränat både i måndags och igår. Eftersom det var ett tag sen jag var på måndagsträningen senast var det roligt att träffa alla människor som kom dit. Jag lyckades dessutom vinna ett set när jag spelade med vänster hand:) Taxichauffören som skulle köra mig till gårdagens träning hittade dåligt. För det första var han ungefär en halvtimme försenad till mig och sen körde han runt i Handen i ungefär fyrtio minuter innan han hittade till rätt adress. Flera personer beskrev vägen för honom men han verkade inte förstå vad de sa eller också hade han svårt att följa vägbeskrivningar. Det borde man ju verkligen inte ha när man kör taxi. När jag väl kom fram till träningen fick jag reda på att ingen hade kommit dit, vilket såklart var tråkigt. Madde spelade i alla fall en stund med mig.

Efter träningen åkte jag förbi ungdomsgården. Taxichauffören som körde mig dit var väldigt trevlig och rolig att prata med. Det var dessutom roligt att åka till ungdomsgården igen eftersom det var väldigt länge sen jag var där senast. Jag träffade många av mina kära vänner och hade en trevlig kväll:) Vi pratade mest och det var inget särskilt tema igår men det var skönt att bara få hänga lite.

Idag har jag som sagt varit på vårdcentralen och om några timmar ska jag åka och träffa Rebecka. Vi får se vad vi hittar på. Innan jag ska åka ska jag plugga för jag har en hel del att göra, bland annat uppgifter i psykologi och historia. Jag skriver igen när det har hänt något roligare i mitt kära liv. Ha det bra tills dess.
/vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Hoppas handen läker och att fingrarna snart ska fungera normalt igen.



Kram.

2011-02-09 @ 09:54:43
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Jonas Jakobsen

Tack för inlägget på min blogg.



Trevlig helg!

2011-02-11 @ 11:41:48
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Emmy

Skönt att du äntligen kollade din hand, nu blir den säkert bättre snart.

Vad jobbigt att inte taxichauffören hittade, jag trodde att dom använde gps nu för tiden. Tur att du i alla fall kom fram till slut, men synd att ingen annan kom dit.

Hoppas att det var trevligt att träffa din kompis.

sv: Matchen jag hade förlorade vi tyvärr, det var ett bra lag och vi hade en dålig dag. Men det är sånt som händer. Ha det bra! :)

2011-02-11 @ 14:39:32
URL: http://emmyiusa.blogg.se/
Postat av: Paulin

ja det är verkligen jätte jobbigt att vara skoltrött men man får försöka hitta andra positiva saker som gör det lättare. För man vill ju som du skrev inte att det ska leda till att man får sämre betyg och så.

2011-02-11 @ 16:38:50
URL: http://puussgurkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0