Söndag och måndag

Hej!

Dagarna går och en tredjedel av mina lediga dagar är redan över. Tiden har verkligen gått fort trots att jag faktiskt inte har gjort särskilt mycket de senaste dagarna. I lördags träffade jag ju i och för sig både Rebecka och Adam, vilket var trevligt. Igår började jag dagen med att träna en stund och det kändes bra. I vanliga fall brukar jag oftast träna på eftermiddagar och kvällar men på sista tiden har jag kommit fram till att det faktiskt kan vara skönt att börja dagen med att träna:) Eftersom jag inte direkt tycker att det är särskilt roligt att träna kondition eller styrka brukar jag ofta känna att jag vill ha det gjort så fort som möjligt. När jag väl orkar träna på morgonen brukar jag faktiskt känna att det gör att jag känner mig piggare på dagarna och därför kanske jag ska börja göra det oftare:)

Igår eftermiddag åkte jag hem till min kära vän Caroline. Eftersom vi inte hade träffats sen i oktober var det roligt att få träffa henne igen. Vi spenderade eftermiddagen med att sitta lite framför datorn, fika och prata med några i hennes trevliga familj. Lite senare åt vi tacos till middag samtidigt som vi tittade på Solsidan. Till och med jag skrattade några gånger under avsnittet:) Efter middagen såg vi filmen Bröllopsfotografen. Även om jag tycker att den var svår att förstå i början blev den mycket bättre i slutet och jag tyckte verkligen om den!

Idag har det inte hänt särskilt mycket. Karro och jag vakntade vid tiotiden och åt frukost. Under förmiddagen pratade vi lite med hennes mamma, satt en stund framför våra datorer, pratade och skrattade åt lite allt möjligt. På eftermiddagen lyssnade vi lite på musik innan jag var tvungen att åka vidare. Jag hade som sagt en trevlig dag tillsammans med min kära vän:)

Taxichauffören som körde mig mellan Karro och syncentralen var verkligen trevlig:) Vi diskuterade allt möjligt och kom fram till att vi har liknande åsikter om en hel del, trots att det är över tjugo år mellan oss. Många taxichaufförer verkar förresten ha ett oerhört bra minne. Det har hänt att chaufförer kommer ihåg mig och var de har kört mig flera år efter att de har gjort det. Med tanke på att de kör ett antal personer varenda dag tycker jag att det är konstigt att de kan komma ihåg en och dessutom komma ihåg ställen som man själv knappt kommer ihåg att man har lämnats eller hämtats på. Det var helt okej på syncentralen, jag visade hur jag använder facebook och några andra hemsidor och det gick ganska bra. Däremot gick det inte lika bra när jag skulle testa att använda en macdator. Eftersom man inte använder samma kortkommandon till den var det svårt och vi lyckades knappt komma fram till någonting överhuvudtaget. Därför får jag nog åka till syncentralen någon mer gång i vår. I höst kommer jag förmodligen behöva använda en macdator i skolan på grund av att det behövs när jag läser ljudteknik. Nästa vecka har vi ett möte i skolan då vi ska söka pengar till en macdator och några musikprogram från kommunen.

Ikväll har jag mest tagit det lugnt. Imorgon ska jag gå upp tidigt så att jag hinner träna och äta något innan Nina och jag åker till Arlanda för att hämta Sven. Det ska bli helt underbart att träffa honom och jag hoppas verkligen att allt ska gå bra. Nervös är jag fortfarande men det är nog bara bra att vara lite nervös ibland. Det värsta som skulle kunna hända är nog ifall Sven tröttnar på mig eller ifall han blir besviken på den här resan till Sverige på grund av mig. Tröttna på mig lär han ju garanterat göra ganska snabbt men jag får hålla tummarna för att han orkar med mig i fem dagar och att han i alla fall känner att han får ut något av resan. Jag ska göra mitt bästa för att han ska trivas här. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig vecka!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Ismen

Det komer säkert att gå jättebra med Sven, Vispen!:D Jag tror på dig!

2011-03-01 @ 09:58:56
URL: http://ismen.blogg.se/
Postat av: Anna Ida Nathalie

Så är det ibland, men dessa dagar som kommas skall kommer gå för fort :)

2011-03-01 @ 12:07:03
URL: http://annaidanathaliee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0