Fredag kväll

Hej!

Hoppas att allt är bra med er! Jag saknar de som var med på US medlemsforum och hoppas att jag får träffa alla så snart som möjligt! Dagarna gick fort och jag hade verkligen roligt. Förutom att jag träffade några av mina vänner lärde jag känna en del nya människor. Jag hann dessutom prata med några som jag hade träffat tidigare men som jag då knappt hade pratat med:) En kille har sedan i tisdags kväll kallat mig sin lilla sångfågel, något som jag både tycker är smickrande och roligt:) Med tanke på att det är många som har gett mig fina kommentarer efter att jag sjöng i tisdags har jag börjat känna att det är ännu roligare att sjunga:) Eftersom några av er bloggläsare har bett mig att lägga upp någonting där jag sjunger kan jag förresten tala om att jag kommer finnas på webben åtminstone några dagar till vare sig jag vill det eller inte. Öppen scen spelades nämligen in och jag kan verkligen rekomendera er att lyssna på alla härliga framträdanden. Jag kan lova er att jag kommer att göra det flera gången för att minnas den härliga stämningen! Här är länken där ni ska gå in om ni har lite tid över någon dag och vill bli underhållna:
http://bambuser.com/channel/ungasynskadade/broadcast/1887076

Sen i onsdags har det egentligen inte hänt särskilt mycket. Tågresan mellan Malmö och Stockholm gick bra. Folk gick av på lite olika ställen och jag hann trycka till de flesta innan de gick av:) När tåget stannade i Stockholm, bara cirka en kvart senare än beräknat, tryckte jag till stockholmarna innan jag därefter fick hjälp av Jocke att hitta Nina och Sven. Nina var nämligen snäll och mötte upp Sven vid Arlanda express eftersom han kom ganska mycket tidagare än jag och eftersom vi dessutom förmodligen skulle ha haft svårt att hitta varandra. Jag blev glad över att träffa både Nina och Sven igen men eftersom jag kände mig både hungrig och trött sa jag inte särskilt mycket när vi en stund senare satt på en restaurang och åt middag. Resten av kvällen tog vi det lugnt. Vi drack en kopp te och satt och nördade oss framför våra datorer innan vi gick och la oss.

Igår ringde Christoffer upp mig och frågade om jag ville träna. Eftersom det var jättelänge sen jag träffade Christoffer ville jag göra det och jag tog så klart med mig Sven till träningen. Vi spelade några matcher mot varandra och jag förlorade alla. Det var inte kul någonstans och jag störde mig verkligen på att det gick så dåligt för mig! Jag kände nämligen att jag gjorde mitt bästa. Koncentrationen kunde i och för sig ha varit bättre men förutom det tryckte jag verkligen till bollen, försökte tänka på variation och så vidare. Himla showdown, ibland blir jag verkligen trött på det! Jag har i alla fall lovat Sven att åtminstone träna med honom en gång till innan han åker hem, så det får jag helt enkelt göra. Efter träningen åkte vi till björn och här ska vi stanna hela helgen. Idag har vi hjälpt till och förberett några saker inför morgondagens stora fest. Då ska vi nämligen fira att både Björn och hans flickvän Maria har fyllt femtio år i år. Vi blir cirka femtio personer och jag hoppas på fint väder och bra stämning! Nej, nu lämnar jag bloggen för den här gången för nu ska jag se veckans avsnitt av Allsång på Skansen innan jag går och lägger mig.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Shass

Jag som tänkte att nu blir det säkert ett långt inlägg om hur det är med besökare och allt... Men underbart är ju kort, som sagt.

Jag hittade dig på YouTube häromdagen förresten, sjungande Empty Room. Nu tycker jag du ska lägga upp mer sjung omedelbums! Ska lyssna på ditt öppen-scen-framträdande så snart jag har vettiga högtalare inom räckhåll.

Jag hoppas det är bra med dig... med er!

Stooor kram!

2011-08-13 @ 11:27:43
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Paulin

Roligt att träffa vänner och gå ut och äta! Och hoppas att träningen går bättre nästa gång :)



kram

2011-08-14 @ 21:38:04
URL: http://puussgurkan.blogg.se/
Postat av: Paulin

Haha, nä det är många som har sagt det. Men bättre sent än aldrig att pröva det, nu älskar jag också kräftor!

2011-08-14 @ 21:39:43
URL: http://puussgurkan.blogg.se/
Postat av: Johan

Ja, smicker är jag riktigt svag för, hehe :)

2011-08-22 @ 17:21:53
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0