Glad påsk

Hej!

Jag ville bara skriva glad påsk. Hoppas att ni firade och hade trevligt igår. Det gjorde jag och jag tror vi var sjutton personer sammanlagt. Björn, Lovisa, Maria och hennes barn, tre av mina kusiner och deras föräldrar, min farmor irre, hennes syster Eva, Sven och jag firade påsk här hemma. Vi åt som vanligt påsklunch, fikade och åt kladdkaka och jordgubbar och letade sedan påskägg och fick dessutom varsin påskpresent. Jag fick bodybutter som luktar mango och Sven fick en citrontvål:) Även Sven var nöjd med gårdagen och trots att han kände sig lite blyg i början med tanke på att han inte kände särskilt många pratade han med alla och det verkade som att både han och dem tyckte att det var trevligt:)

Idag har vi vår sista dag tillsammans för imorgon åker Sven tillbaka till Holland och på tisdag börjar skolan igen. Jag har knappt pluggat någonting och det kommer jag förmodligen ångra senare men jag tror att jag kommer orka jobba hårdare efter lovet eftersom jag har vilat i princip hela veckan. Nu ska jag gå ut och njuta av värmen. Vi har verkligen haft tur med vädret i helgen. Ha det fint!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Shass

Tusen miljoner miljarder tilltryckningar till mitt lilla mangohjärta <3 Är så glad att allt har varit bra i helgen. Rock on girl!

2011-04-25 @ 22:14:57
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0