Vanliga dagar

Hej!

Nu sitter jag hos Björn och bloggar. Egentligen är det inte hans helg men det var ändå okej att jag kom hit eftersom jag ska träna hela nästa helg och det var länge sen jag var här senast:) Jag tycker verkligen att det känns skönt att vara ledig i två dagar nu för det behöver jag. Tyvärr har jag läxor att göra men jag ska även se till att hinna ta det lite lugnt.

De senaste dagarna har rullat på som vanligt. I onsdags pratade vi om studentskiva, min klass ska vara tillsammans med parallellklassen vilket känns bra för vi har ju en del lektioner tillsammans med dem. Det ser ut att kunna kosta en del men man tar ju bara studenten en gång i livet, jag trivs med min klass och eftersom man bara tar studenten en gång innebär ju det att man bara har en chans att ha en studentskiva:) Vi bestämde att vi inte kommer ha en särskilt stor studentskiva utan att vi kanske högst kommer vara runt trehundra personer men det blir säkert roligt:)

Ensemblen rullade på ganska bra förutom att jag hade ont i halsen och kände att det var jobbigt att sjunga. Som tur var behövde jag inte redovisa vilket kändes skönt för jag hade tyckt att det var jobbigt att behöva överrösta alla instrument. Oskar och Fredrik lärde oss i alla fall två nya låtar, Knocking on heavens door och Careless whisper. Jag skulle ha haft sånglektion i onsdags också men läraren är tydligen utomlands och sjunger någonstans. Tyvärr kan jag ju inte säga att det börjar bra eftersom läraren förra veckan glömde bort att kolla schemat och därför missade min lektion. Den här veckan tycker jag faktiskt att hon borde ha fixat en vikarie eftersom jag nu har missat två lektioner i rad. Som tur är tror jag bara att läraren är vikarie för Maria som jag skulle ha haft egentligen. Hoppas att det går bättre när hon kommer tillbaka.

Igår hade jag historia och religion och lektionerna flöt på bra. Senare på eftermiddagen hade jag träning igen! Tyvärr vann Krister över mig även då vilket jag såklart störde mig på. De flesta av seten blev i alla fall jämnare än i tisdags. Men när jag förlorade kändes det bara som att jag skulle kunna lägga ner showdown. Det kommer
jag såklart inte göra, trots att jag ofta förlorar på träningarna vill jag inte ge upp för jag ska bli bättre så att jag
lyckas vinna oftare. Vissa säger att tjejer ska förlora mot de bästa killarna men hur kul är det? Varför är killar starkare än tjejer? Det är ju extremt orättvist! Min reaktionsförmåga skulle i alla fall kunna bli mycket bättre och jag måste verkligen börja träna den på något sätt. Dessutom finns det många slag som jag behöver bli bättre på, jag har alltså en lång väg kvar innan jag är tillräckligt bra för att kunna vinna över de bästa tjejerna och dessutom ha en chans mot bra killar men det är ju bara att fortsätta kämpa! Idag är det exakt fem veckor kvar till European top twelve och där är mitt mål att komma bland de sex bästa, det ska jag verkligen kämpa för! Men hur ska det gå när alla andra också vill samma sak som jag, vinna och bli bäst?

Den här dagen har varit ganska seg. Först hade jag historia där vi pratade om boktryckarkonsten och lite annat. Därefter hade jag håltimme i ungefär fyra timmar innan samhällskunskapen började. Under den tiden pratade jag först med Ellen och några andra och var sedan inne på msn där lite folk fick underhålla mig en stund. Tyvärr började min punktdisplay krångla idag men det verkar bara vara sladden det är fel på. När jag kom hem bytte jag sladd och nu fungerar den som vanligt igen vilket ju var tur:) Däremot har datorn börjat krångla på andra sätt men jag hoppas att jag får skoldatorn snart för där är windows xp installerat som jag är van vid. På samhällskunskapen pratade vi om ekonomi men jag tror att vi kommer börja prata om något annat nästa vecka eftersom vi nu har pratat om plan och marknadsekonomi några lektioner. Jag känner i alla fall att jag lär mig något varenda samhällskunskapslektion och tycker att ämnet är intressant. Dessutom tycker jag faktiskt om läraren, han läste till och med en text för mig idag när datorn krånglade:)

Taxin var tidig när jag skulle åka hem idag vilket ju var ovanligt, dessutom var det ingen samåkning:) Björn hämtade mig nästan direkt efter att jag hade kommit hem eftersom han ändå jobbade i Stockholm idag. Vi åkte och handlade på vägen, jag tycker verkligen om att gå runt i stora mataffärer, det är ju hundra gånger roligare att handla mat än att till exempel handla kläder. Sen vi kom hit har vi ätit en god middag framför tv-n och tittat på Idol! Det har ju gått på tv sen i tisdags och jag börjar som vanligt bli beroende av programmet. Att höra andra sjunga är verkligen jätteroligt och många är ju dessutom jätteduktiga. I år känns det som att de flesta som visas i tv sjunger bra vilket jag tycker är roligt. Tidigare år har det ju varit ganska många som sjunger dåligt på alla auditions. Än så länge finns det flera personer som jag tycker sjunger väldigt bra och jag hoppas att några av dem går vidare bland de tio bästa) Nu lämnar jag den kära bloggen och gör något annat istället men hoppas att alla får en trevlig helg!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Hannah

Låter som att ditt liv rullar på. :)

2010-09-12 @ 00:11:09
URL: http://horseheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0