Har tränat i helgen

Hej!

Nu är jag hemma efter att ha varit hos Rebecka. Ida var också där och vi åt en god middag och åt en väldigt god kladdkaka till efterrätt. Vi tittade på tv en del och såg både Ensam mamma söker och resultatet av valet. Tyvärr fick ju alliansen fler röster än de rödgröna vilket jag tycker är tråkigt men om det är det som de flesta i Sverige vill ha är det ju bara att acceptera. En sak som jag tycker är ännu tråkigare är däremot att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen och att de till och med fick fler procent av rösterna än vänsterpartiet. Jag har läst en del om Sverigedemokraterna på deras hemsida och det är i alla fall inget parti som jag tycker om. Därför stör jag mig verkligen på att det tydligen är många som röstar på dem.

Min helg har i alla fall varit bra annars. Det kändes riktigt skönt när samhällskunskapen äntligen var slut i fredags. Då åkte jag hem en stund, packade det sista, åt middag och tittade på Idol. Slutaudition verkar kunna bli riktigt bra i år! Jag tycker att alla som fick en guldbiljett i år verkligen förtjänade det och att många av dem sjunger hur bra som helst! Lite senare i fredags kväll åkte jag till Handen där jag har varit och tränat i helgen. Helene, Claudio, Tobbe och jag var där och tränade och jag tycker verkligen att det var roligt. Istället för att sova på hotellet som vi brukar göra i vanliga fall sov vi på samma ställe där vi tränade. Det gick bra och var mycket billigare. Okej, att sova på luftmadrass var ju inte direkt jätteskönt men jag överlevde, hade ju faktiskt underbara människor bredvid mig:) Vi spelade mest matcher igår men jag kände att jag hann träna på några moment som jag har svårt för under matcherna:) Som jag har skrivit tidigare känns det lite som att jag har stannat i utvecklingen och det känns tråkigt. Det är i alla fall kul att se när andra utvecklas och jag blir glad för deras skull! Jag känner i alla fall att jag har haft jättekul i helgen, alla är verkligen jättesnälla och roliga! Vi hann göra lite annat än att bara träna vilket var kul:) Något som jag inte har prioriterat i helgen är att plugga, jag är verkligen skoltrött för tillfället. Imorgon är det måndag också och jag ser inte alls fram emot nästa vecka. Men jag ska försöka vara positiv för det blir ju inte roligare av att man tänker på allt som är jobbigt i livet:) Nu ska jag sova för jag är ganska trött, har bara sovit ungefär sex timmar sen i fredags. Det är ju i alla fall ett tecken på att jag har haft roligt. Jag bloggar igen någon annan dag. Godnatt!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: bloglovinbyten-ja

Ett ord: Katastrofval!

2010-09-20 @ 23:27:47
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0