En lugn helg och en skön måndag

Hej!

Hoppas att allt är bra med er och att ni hade en trevlig helg:) Tyvärr har jag inte särskilt mycket att skriva och det beror på att jag knappt har gjort någonting sen senast. I helgen var jag ju, som ni vet ifall ni läste förra inlägget, hos Björn. Där hade vi gäster i lördags, först kom några förbi och fikade på förmiddagen och sen kom några och åt middag med oss på kvällen. Maria var där också som vanligt. Vi hjälptes åt att baka en sockerkaka med äpple som faktiskt blev ganska god:) Sedan cyklade jag lite på motionscykeln, pluggade, pratade på skype och tog det lugnt. Igår eftermiddag åkte jag in till stan där jag träffade Rebecka. Vi var först på ett ställe där hon åt en sallad, jag var inte hungrig eftersom jag hade ätit innan jag åkte från Björn. Efter att ha suttit på restaurangen en stund, lyssnat på underhållande musik och pratat om lite allt möjligt gick vi och handlade lite och åkte sedan hem till Rebekca och Alex. Två av deras kära vänner kom förbi lite senare och vi åt kex och ost och tittade på Ensam mamma söker som började igår. Det är ett väldigt roligt program tycker jag. Däremot tycker jag att det skulle kännas lite konstigt att dejta tio killar samtidigt och välja bort folk lite då och då. Dessutom skulle det säkert kännas konstigt att vara med flera killar som var kär i än samtidigt. Att säga hejdå till en i taget tills det bara fanns en kille kvar skulle nog inte vara särskilt lätt.

Idag var det skola igen då vi hade läxförhör på With a little help from my friends. Vi delades inte in i smågrupper utan sjöng igenom låten tillsammans. Därför var läxförhöret lättare än vad jag hade trott. Körsång är nog det ämne jag har lättast för i skolan, jag har nästan svårt att förstå varför vissa står och läser i sina papper när man har sjungit samma låt flera lektioner. Till och med under läxförhöret verkade det som att de flesta hade papper, när läraren sedan sa till alla att sjunga utan det lät det faktiskt bättre än innan. I och för sig hade vi sjungit låten en gång då men ändå. Jag skulle kanske också ha papper ifall jag hade kunnat se men det är för det första jobbigt att läsa punktskrift när man står upp och sedan läser jag tyvärr för långsamt för att jag ska känna att det ska göra någon nytta. Nuförtiden läser jag ju sällan punktskrift vilket ju är synd för jag läste mycket snabbare för några år sen än nu. Kör var det enda jag hade idag så jag slutade direkt efter lunchen:)

Träningen rullade på ganska bra idag trots att jag inte direkt spelade bra. Det är i alla fall riktigt kul att se när andra utvecklas, jag märker verkligen att det finns de som blir bättre och bättre för varje vecka:) När jag tittar på mitt spel känner jag dock att jag har stannat i utvecklingen, det måste jag försöka ändra på. Nu ska jag äta lite och sedan skriva färdigt uppgiften i psykologi som vi har tills imorgon. Det är en uppgift där man ska skriva om olika försvarsmekanismer som hjärnan använder ibland vilket jag tycker är intressant. Däremot är det inte lika roligt att behöva gå in i sig själv och tänka på allt jobbigt man har varit med om för att sedan analysera det menmen, jag har inte långt kvar nu:) Tyvärr blev ju inte det här inlägget särskilt bra men jag lovar att skriva något roligare nästa gång jag bloggar. Den här veckan har jag nämligen en hel del att göra.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0