Skola, träning och kör

Hej!

Nu ska jag snat sova men hade tänkt blogga lite först. Imorgon är matten inställd för att vi har kompledigt och sen har jag ju ingen naturkunskap. Därför behöver jag inte åka till skolan förrän halv tolv så det känns väldigt skönt med sovmorgon, det behöver jag. Idrottsarbetet måste jag verkligen ta tag i imorgon för det borde jag ha gjort för länge sen, bättre sent än aldrig i alla fall.

Igår tittade vi på film på kultur och idéhistorian, det var inte alls roligt eftersom filmen var på franska och jag inte förstod ett enda ord av vad de sa. Min assistent syntolkade i alla fall ganska bra men det var ändå väldigt segt. Nästa lektion ska jag redovisa så att jag får vg. Det verkar nästan som att jag kommer få vg om jag gör det eftersom jag fick vg på det senaste provet, det känns väldigt skönt:) På ensemblen började vi sjunga låten Video av India arie. Jag tyckte riktigt mycket om den låten men nu är det nästan bestämt att jag mestdels ska sjunga solo på If I never see your face again men sen är jag med på refrängerna i de andra två låtarna plus att jag kanske kommer sjunga någon stämma i någon vers, jag tycker ju om stämmor:)

Träningen igår gick lite sådär, jag hade fortfarande lite ont sen jag sträckte armen i lördags så jag försökte ta det lite lugnt. En person kom och intervjuade mig och spelade in showdownljud som kommer att användas till en radiokanal. Intervjun kändes väl inte sådär jättebra men jag pratade i alla fall och personen jag pratade med var väldigt trevlig:)

Idag hade jag det sista nationella provet i år och kanske det sista någonsin. Provet gick inte alls bra för jag förstod inte alls de kära taktila bilderna. Men jag blev faktiskt inte särskilt förvånad över att det gick dåligt idag. Jag kan ju inte direkt säga att jag har pluggat matte särskilt mycket de senaste dagarna. Några timmar har jag i alla fall lagt ner men jag känner knappt att det hjälpte idag vilket ju var synd. G i matte får jag ju hur som helst och det känns som att det är huvudsaken.

Ikväll repade vi med kören igen, det brukar ju vara på onsdagar i vanliga fall men det blev idag för att det tyvärr inte fanns någon ledig lokal imorgon. Träningen var inställd så därför kändes det roligt att ändå kunna göra någonting ikväll. Nu känns det i alla fall som att låtarna börjar sitta och att alla verkar kunna det mesta. Jag måste träna lite mer på versen jag ska sjunga solo på för idag lät det inte bra när jag sjöng. Sen började vi sjunga några korta snappsvisor idag som vi ska sjunga också. Nästa vecka är det sista körrepet innan den lilla konserten vi ska ha nästa fredag, det ska bli roligt:) Idag blev det tyvärr ett väldirt kort och tråkigt inlägg men jag ska försöka skriva mer och längre någon annan dag istället.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0