Snart midsommar

Hej!

Nu sitter jag i min säng hos Björn och skriver. Klockan är ungefär kvart i tolv vilket betyder att ett nytt dygn börjar snart. Tyvärr känner jag mig inte det minsta trött än, undrar vad det kan bero på, jag gick och lade mig ganska tidigt igårkväll. Nu känner i alla fall jag att det är sommar på riktigt. Jag har börjat vänja mig vid att ha lov plus att det har varit jättefint väder i Stockholm idag. Imorgon hörde jag däremot att det kanske skulle komma någon regnskur lite då och då men så var det även förra året på midsommar. Då minns jag att vi satt under en pressändning och åt medan det ösregnade. Det var ju inte direkt jätteroligt men det var ju lite mysigt på sitt sätt. De senaste dagarna har varit ganska lugna, hela den här veckan har jag passat på att ta det lugnt. Jag har i alla fall både hunnit träna och dessutom fixa lite annat. Igår satt jag med Nina och valde bland olika work shops som man kan välja på lägret i Grekland. Det fanns mycket att välja bland och det var ganska svårt att rangornda tio val men det gick bra till slut. Några av valen jag satte högst upp var att baka, lära sig någon sorts dans och hålla på med musik. Dansa är jag ju extremt dålig på, om jag ska vara ärlig kan jag inte en enda dans och därför kanske det vore bra att lära sig det någon gång, bättre sent än aldrig:) På discon och andra ställen har jag alltid känt att det har varit svårt att dansa, jag ser ju inte hur alla andra rör sig och så vidare. Igår fyllde vi i blanketten för att stå i bostadskö också för jag ska ju flytta om inte allt för lång tid. Mina kära betyg kom igår också plus ett sådant där brev där man såklart blev påmind om när nästa termin börjar. Vi börjar den artonde augusti och de tre första dagarna är tydligen väldigt långa och håller på till klockan sju på kvällen. Det förstår jag inte riktigt hur jag ska orka med eftersom man då förmodligen kommer känna sig väldigt trött men det blir säkert bra. Vi ska tydligen mest repa med ensemblerna för att sedan spela för ettorna som börjar på Kulturama. Mina betyg såg ut ungefär som jag hade väntat mig, på två år har jag läst färdigt sexton kurser. Betygen jag fick i år var två g, några vg och tre mvg, ni ser, jag är ju inte direkt världens bästa i skolan.

Träningen känns ganska bra. Jag tränar på cross trainern men känner fortfarande att jag har jättedålig kondition. Motionscykeln har jag inte kunnat träna på på väldigt länge och att cykla är kanske ett bättre sätt att träna kondition på. Nästa vecka får jag kolla om det kanske går att ta fram den. Showdownen känns ganska bra men jag märker verkligen hur mycket jag har kvar att lära mig och att det är många moment som jag skulle behöva träna mycket mer på. Det känns självklart bra att jag faktiskt känner att det finns massor som jag behöver träna mer på men jag börjar samtidigt tvivla på om jag någonsin kommer kunna bli tillräckligt bra för att placera mig bra i tävlingar. Häromdagen pratade vi om att vissa har talang, att det finns de som blir bra på något utan att knappt ens behöva träna. Jag önskar att jag hade lite talang i något, det skulle ju verkligen underlätta menmen, jag är som jag är och jag hoppas att det i alla fall ska räcka en bit på vägen. Idag är det förresten två veckor kvar tills jag åker till Prag och tävlar, jag har räknat ner dagarna väldigt länge nu.

Förutom att träna har jag även hunnit läsa ut tredje boken i Twilighserien, Ljudet av ditt hjärta eller Eclipse som den heter på engelska. Jag tänkte att det var lika bra att läsa ut boken med tanke på att filmen har biopremiär snart. Dessutom hade många av mina vänner tjatat länge på mig om att jag borde läsa den kära boken och jag måste erkänna att jag tyckte om den även om jag inte är lika galen i Twilight som vissa andra:) Fjärde boken har jag ju redan läst men jag tycker inte att det spelade någon roll att jag läste böckerna i lite fel ordning. Nu vore det ju trevligt om jag hittade något nytt att läsa, nu när det ändå är sommar och jag har tid till sådant. Att läsa är ju inte direkt något jag prioriterar när jag har skolan eller något annat att göra som tar tid men på sommaren och på loven kan det ju vara roligt, om man väl hittar någon bra bok vilket inte alltid är så lätt. Nu ska jag nog lyssna lite på musik innan jag går och lägger mig. Jag bloggar igen i slutet av helgen eller kanske på måndag. Hoppas att ni har det bra tills dess och ha en trevlig midsommar!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Duktig du är som läser böcker. Själv tittar jag bara på tv. :D

2010-06-25 @ 01:00:00
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Elsa

Pratade med Nina förut idag, hon berättade att du ska till Tjeckien. Gud vad kul!! Ska hålla tummarna för att lägret är både lärorikt och (framför allt) roligt!

2010-06-28 @ 21:36:27
URL: http://minipinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0