Ser fram emot helgen

Hej!

Nu har min dator krågnlat i några dagar, Internet också. Jag hade nyss skrivit ett ganska långt inlägg som försvann vilket var väldigt störnade, därför orkar jag inte skriva särskilt långt nu menmen. I onsdags träffade jag Rebecka och det var verkligen roligt att träffa henne igen eftersom det ju var ett tag sen. Eftersom det var varmt ute gick vi runt ganska mycket utomhus, satte oss nära vatten och tog det lugnt. Jag kan ibland tycka om att vara nära vatten även om jag badar väldigt sällan. Vi gjorde egentligen ingenting annat men det gjorde ingenting:)

Igår hände inget särskilt förutom att jag var och tränade. Helene var där och hon vann över mig men det var en jämn och rolig match:) Vi brukar vinna ungefär varannan gång när vi spelar vilket är roligt, därför är det ju min tur nästa gång:) Nästa helg kanske vi ska träna tillsammans igen, det skulle jag verkligen behöva eftersom jag sedan åker till Grekland en vecka på läger och där lär jag inte kunna träna. Hur ska jag överleva? Aja, det kanske är bra för kroppen att få vila lite, när jag kommer tillbaka till Sverige igen har jag ju både ett träningsläger och EM att se fram emot:) Jag började läsa en ny bok igårkväll, Genom dina ögon av Stephenie Meyer, alltså samma författare som har skrivit Twilightserien. Boken verkar vara väldigt bra och jag fastnade för den direkt. En del böcker har ju väldigt seg inledning och de brukar jag aldrig orka läsa färdigt på grund av det.

Nu ska jag snart äta lite och sedan sätta mig en stund på motionscykeln. Irre hade en cykel hemma som hon inte brukar använda särskilt ofta. Därför tog vi hit den igår för att jag ville kunna träna när jag är här, på sommaren är jag ju dessutom här ganska ofta. Senare i eftermiddag ska jag ta tåget och åka till min kompis Rakel som fyller tjugo år idag:) Tänk vad tiden går fort, första gången jag träffade Rakel var hon bara sex eller sju år. Nu har hon i alla fall bjudit några av sina vänner till en sommarstuga där vi ska fira henne i helgen. Jag ser verkligen fram emot att träffa alla och hoppas att vi kommer få en rolig helg tillsammans:) Sen hoppas jag att ledsagningen kommer fungera bra också, i alla fall bättre än förra gången. Igår ringde jag och beställde ledsagning och personen jag pratade med lät som att hon förstod allt:) Det vore ju lite jobbigt ifall det inte skulle komma någon ledsagare. Jag tror inte att jag skulle kunna hitta till rätt tåg varken i Stockholm eller Sala. Till och med seende personer verkar tycka att T-centralen är svår att hitta på. Aja, det löser sig säkert på något sätt hur det än går. Hoppas att ni får en bra helg! Jag bloggar igen på söndag eller måndag.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0