Nu är lovet slut

Hej!

Det är seriöst så himla dåligt att lovet redan är slut! Det har varit skönt att ha lov fastän jag verkligen inte har gjort någonting. Tiden har ändå gått fort vilket känns ganska skumt men ändå. Imorgon går jag till fem första dagen, det blir jobbigt men jag har i alla fall träningen att se fram emot efter skolan så det går säkert bra. Showdown måste vara den bästa sporten som finns! Om tre veckor sitter jag på tåget påväg hem från Trollhättan, jag vill inte att den tävlingen redan ska vara slut då. Men som tur är ska b-gruppen spela i februari också så det är i alla fall lite bra att jag spelar i b:) Jag blir alltid såhär i slutet av alla lov, att jag får någon sorts skum grej där jag är lite deprimerad och så, okej, så farligt är det inte, det är värst på sommaren. Men det känns jobbigt att stressen kommer börja igen och att jag imorgon kommer misslyckas helt och hållet på musikteorilektionen. Usch musikteori b känns bara jobbigt och tråkigt för det känns inte som att jag har någon användning av att kunna allt jag måste lära mig där. Samma sak är det med kultur och idéhistoria, nutida konst som jag ska läsa nästa år och matte b. Men det är bara att hålla ut, någon gång måste ju gymnasiet vara slut även om det för mig kommer ta fyra istället för tre år. Vad härligt det kommer kännas imorgon att börja dagen med kultur och idéhistoria och sitta där, vara trött och känna att man inte förstår så mycket, det är ju det jag så gärna vill och har längtat efter, eller inte.

I fredags kväll var det i alla fall Let´s dance som jag såklart ville se. Molly skulle ju vara med vilket var roligt och juryn tyckte ju att hon dansade jättebra! Hon trodde ju att hon inte alls kunde dansa. Sen var det roligt att Rabih var med, han hade ju fått kortare tid på sig att träna in dansen han skulle dansa i fredags men han fick i alla fall inte sämst poäng av juryn. Senare på kvällen pratade jag lite med några på skype och det var trevligt:)

Igår åkte jag för att fira min kusin Mårten som fyllde sexton år häromdagen. Björn, Lovisa och Maria var också med och vi firade hos Irre. När vi kom dit åt vi, de hade gjort goda sallader och en broccolipaj som var hur god som helst! Lite senare fikade vi och åt lite kakor, godis och glass. Efter det öppnade Mårten sina paket, av oss fick han biocheckar, ovanligt, eller inte. Våra kusiner vet alltid vad de kommer få av oss, det är oftast antingen biocheckar eller pengar. Av några andra fick han filmer, böcker och en skjorta. Lovisa och jag åkte därifrån ganska tidigt eftersom vi var bjudna på middag hos Lia men det var trevligt att träffa alla:) Den här gången kom vi ihåg att skriva i Irres gästbok också, hon har en gästbok som man alltid får skriva sina namn i när man är där.

Hos Lia träffade jag mina andra kusiner Elsa och Mathilda. Vi åt nästan direkt efter att alla hade kommit, jag var ganska mätt sen lunchen men åt ändå lite lax, de andra åt kalkon. Det är en tradition att varje år åka till Lia och äta kalkon, nu äter ju inte jag det längre men ändå. Efter middagen pratade jag med Elsa en stund, vi pratade lite om bowling och skolan, undrar varför vi alltid börjar prata om skolan när vi ses. Sen åt vi efterrätt, lite glass och fruktsallad. Eftersom Lia har en roddmaskin hemma tränade jag lite på den då jag kände att jag verkligen behövde det eftersom jag åt ovanligt mycket igår. Men det var skönt och länge sen jag hade rott på en sån senast. Hmm, förutom det hände det väl inte så mycket igår, kvällen var riktigt död eftersom jag inte hittade någon rolig att chatta med. Kim och jag pratade i telefon en stund och det var nästan det enda roliga som hände. Idag har jag verkligen inte gjort någonting förutom att träna lite och tänkt, jag låg i sängen flera timmar och tänkte, eftersom jag vaknade med huvudvärk har jag inte orkat göra så mycket. Nu ska jag snart duscha och därefter ta det lugnt en stund innan jag går och lägger mig.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0