En vecka kvar av lovet

Hej!

Tiden går väldigt fort fastän jag inte har gjort särskilt mycket på lovet. Det känns som att det har hänt väldigt lite de två senaste veckorna, det enda jag har gjot är att fira jul och nyår men det har såklart varit roligt. Nästa vecka vet jag inte vad som händer men imorgon ska jag i alla fall gå och handla med Lovisa, Nina och Lia. Efter det tror jag att vi kanske ska gå och äta någonstans så det blir säkert trevligt:) Det jag ska kolla efter är ett par gymnastikskor och jag tror vi ska kolla efter det på Löplabbet, den affären ska tydligen ha bra skor. Om det är någon som vill träffa mig den här veckan kan ni gärna ringa eller skriva till mig för jag vill träffa någon snart! Nu har jag ändå en del tid då jag inte behöver plugga hela tiden.

Att fira nyår var roligt och det var ovanligt lugnt med tanke på att vi inte var så många som vi brukar. Det var bara Björn, Maria, Irre och jag. Som vanligt skulle vi åka och kolla på fyrverkerier eftersom Björn bor i skogen så här hör man ju nästan ingenting. Det tråkiga var bara att jag tror att vi kom lite försent. När vi hittade ett ställe att stanna på var klockan redan tolv eller kanske till och med någon minut efter, då hade ju det roliga redan hänt. En del smällare och annat såg vi i alla fall, det låter ju så coolt när många smäller på en och samma gång! Nästa år måste vi åka lite tidigare och hitta något bra ställe där folk smäller hur mycket som helst. Lovisa sa att de inte smällde så mycket i Huddinge så då missade jag i alla fall ingenting där:) Kräftorna var goda, vi delade på två lådor så man fick ju ganska många med tanke på att vi bara var fyra:) Sen satt jag uppe ganska länge och chattade med vänner, det var trevligt för det är ju tradition att vara uppe sent natten då det blir nytt år:) Nu är det alltså 2010 och jag hoppas verkligen att det blir ett bra år!

Hmm, vad har hänt mer? Jag har ätit väldigt god mat när jag har varit här. Igår kom det lite folk och då åt vi en god fisksoppa. Sen gjorde vi godis häromdagen, choklad med risecrisp som blev goda, vi brukar göra det varje år. Pepparkakor bakade jag också och gjorde som vanligt en massa hjärtan men även några blommor. Igår visade de Harry Potter och den flammande bägaren på tv och det var kul. Personen som spelar Cedric Diggory är tydligen samma person som spelar Edward i Twilight och det var ju lite coolt:) Jag har hört att många tjejer tycker att han är snygg, jag tycker att han verkar vara ganska tråkig som person. Skådespelaren som spelar Jacob verkar trevligare. Vi har ätit äppelpaj också förresten, jag hjälpte Irre att baka en igår plus att hon bakade en ny idag när Marias barn kom. Ja, jag har varit väldigt tjock den här veckan och ätit ganska onyttigt, här har jag ju tyvärr ingen cross trainer heller. Den elfte januari börjar skolan igen men då börjar också showdownträningen, därför längtar jag till det datumet! Nu tror jag inte att jag har någonting mer att skriva. De gör ju förresten ganska mycket reklam för både Erik Grönwall och Calle Kristianssons skivor på tv, jag har lyssnat på båda på Spotify och tycker verkligen om dem. Jag tycker att båda har så mycket känsla när de sjunger, dessutom är det ju roligt att både ettan och tvåan i Idol fick släppa varsin skiva med låtar som de sjöng under idoltiden. Jag har hört att både Erik och Calle ska släppa skivor med egna låtar också så det är ju roligt. Det känns ju som att både ettan och tvåan kan bli väldigt kända, tvåan brukar ju till och med kunna bli mer känd än ettan ibland. Aja, jag skriver mer någon annan dag. Hoppas att ni får en bra vecka.
/Vispen


Kommentarer
Postat av: Ronja

Jag vill träffa dig!!!

Och om du vill höra mycket smällare tycker jag du ska komma hit nästa nyår :) eller jag tycker i alla fall att det är mycket här.



Jag försökte hitta eriks skiva på spotify, jag sökte på Erik Grönvall men fick inte upp något :(

Och jag både längtar och fasar inför den 11:e. För då börjar terminen som jag tror kan bli ganska jobbig, mia ska sluta lite efter det och så är det gymnasieval och sånt. Fast och andra sidan öppnar ju gården, men den här gången kan jag inte räkna ned till datumet för jag fick det inte förut, förra året visste jag redan när gården skulle öppna igen så då räknade jag ner :)

2010-01-05 @ 15:24:26
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0