Skönt med helg

Hej!

Nu är det helg vilket känns riktigt skönt även om jag tyvärr har en del att plugga. Men eftersom jag var och tävlade förra helgen ska jag inte klaga. Jag måste bara skriva att jag saknar alla otroligt mycket, varenda dag sen i söndags har jag tänkt på förra helgen. Imorgon är det tre veckor kvar tills nästa tväling då bara b-gruppen tävlar.

Nu sitter jag hos Björn och sen jag kom hit har vi hunnit äta middag. Därefter har jag tittat lite på Let´s dance efter att vi var tvugna att skotta snö från taket då det var väldigt dålig mottagning på tv-n. Det är hur mycket snö som helst här på vissa ställen. Vi ska ta en bild där jag står ute i snön eftersom det inte har varit såhär mycket snö på flera år. Nu vill jag gärna att det bli vår snart och sen kan sommaren gärna skynda på lite också. Imorgon börjar äntligen melodifestivalen och det ser jag fram emot. Min mormor gav mig biljett till genrepet av finalen och den ska bli rolig att se även i år! Förra året hade ju Ellen och jag hur roligt som helst och jag hoppas att vi kommer ha minst lika roligt även i år:)

Igår var det torsdag och skoldagen började med körsång. Nästa vecka har vi läxförhör på låten Käraste bröder så då måste jag kunna allt utantill, jag satsar ju på mvg i kör och vi får se hur det går. Efter kören var det idrott då vi först dansade vals och sen spelade basket. Att dansa gick inte sådär jättebra för mig eftersom jag inte alls har någon taktkänsla, jag tycker i alla fall att det är svårt att röra mig i takt. Men man fick dansa med några och det gick ganska bra då jag dansade med en kille i min klass när han räknade in rätt takt lite då och då.
Basket spelade jag inte med de andra utan jag fick istället träna själv med en boll. Det gick till en början ganska bra men då jag märkte att jag studsade bollen mot ett gummigolv som gjorde bollen elektrisk blev jag lite orolig. Min assistent och idrottslärare fick små stötar ibland och man hörde att bollen var elektrisk när man drog handen över den. Att studsa bollen tycker jag gick ganska bra men att gå samtidigt hade jag lite svårt för. Ett sorts kast fick jag träna på också och det gick ganska bra till slut.

På ensemblen spelade vi Fields of gold som vi började med i måndags. Jag tycker om både låtens melodi och text. Efter ensemblen var det sånguppsjugning då alla sjöng en jazzlåt. Alla var hur duktiga som helst och jag tycker att en del passade riktigt bra till att sjunga jazz. Några jazzlåtar jag hörde igår tycker jag var väldigt bra. För mig gick det ganska bra att sjunga men jag fick sjunga om improvisationsdelen tre eller fyra gånger. Improvisation är ju riktigt svårt men alla har ju saker som man behöver träna på.

Lite senare på eftermiddagen hade jag träning som gick ganska bra förutom att jag som vanligt förlorade mot en person. Men när jag spelade fem set mot en kille vann jag med tre-två, det var spännande på slutet. Igårkväll hände inte mycket alls och jag hade ovanligt tråkigt.

Den här skoldagen var ganska lugn. Först var det engelska då vi först gjorde en ordlek och därefter pratade lite om nästa moment. Läraren sa att hon inte tror att nästa examnation blir förrän efter lovet och det känns såklart skönt. Jag har två svåra prov i matte och kultur odh idéhistoria som jag kommer behöva plugga mycket till. På spanskan hade vi precis som i tisdags en vikarie. Idag gick vi igenom hur man böjer verb i preteritum och imperfekt. Nej, nu kommer jag inte på något mer att skriva men jag skriver mer när helgen är slut. Hoppas att alla får en bra helg! Jag har faktiskt inte planerat att göra något särskilt den här helgen men det kan ju vara skönt att bara ta det lugnt ibland.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Hur många gånger/veckan tränar du numera?



Läste här nedan att du ju i alla fall vann ganska många matcher förra helgen, grattis! :)



Imorgon ska vi ha showdown igen.. Får se hur det går. Jag tror fortfarande inte jag ska börja med det, men vi får väl se. Albin ska vara med imorgon i alla fall, så då kanske man får rejält motstånd i alla fall :)



Det skulle vara kul och spela mot dig någon gång så får man se hur bra chans man har :)



Hoppas du har en bra helg och att du inte blir besviken på Melodifestivalen :P haha

2010-02-06 @ 21:19:01
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0