Nu är julen över

Hej!

Tänk att tiden alltid går fort när man har roligt. Julen är redan över och nu dröjer det nästan ett helt år innan jag får fira jul igen. Men det är ju bra att ha något att se fram emot även om jag inte kommer börja räkna ner dagarna förrän i november nästa år. Juldagen firade jag tillsammans med Adam och hans familj. Vi åt julmat, fikade och hade trevligt. Adams mamma hade som vanligt bakat sin goda ostkaka som jag älskar:) Adam var gladare än vad han har varit på länge vilket var roligt att se. Vem är inte glad när det är jul?

Igår firade jag jul igen men den här gången med min mormor Lia, Nina, Lovisa, Danne, Johan och Edvin. Först åt vi jullunch som var god, Jansson var min favorit eftersom jag inte hade ätit det än i år. Efter maten spelade vi kort, Lia brukar alltid vilja spela maomao när hon kommer och det är en rolig tradition:)

Lite senare delades julklapparna ut och jag fick en handduk och en eltandborste av Danne, pengar av Lia, en kudde av Lovisa, sex muggar med olika siffror på handtagen och en pyjamas av Nina och sockor och en halsduk av kusinerna. Dessutom fick jag en cd-skiva med julmusik som min vän Linn hade skickat till mig:) Förutom att jag fick presenter gav jag såklart även bort en del. Lia fick en bok som heter 150 svenska fåglar och dess läten som jag verkligen tycker passade henne:) Det är alltså en bok där man kan läsa om olika fåglar och även höra hur de låter eftersom det följer med en liten inbyggd bandspelare till boken med alla ljud. Bandspelaren sitter fast i boken vilket är väldigt praktiskt och ljudet är dessutom ganska bra:) Min mormor blev glad för boken vilket ju var bra för jag tycker om att ge bort saker som det finns en tanke bakom. Nina och Danne fick kaffe, choklad och te från butiken Bönor och blad och Johan och Edvin fick ett spel med en massa frågor som handlar om hur svensk man är. Efter julklappsutdelningen pratade jag en stund med några kompisar och gick sen för att äta ris a la malta med apelsin och mango:) Några timmar senare blev klockan över tolv vilket betydde att annandagen var över. Det kändes väldigt tråkigt men vi har en del julmat kvar och kan äta rester idag. Jag är i alla fall nöjd med den här julen och med alla julklappar jag har fått och gett bort:) Snart blir det nytt år också och någon dag ska jag försöka skriva en sammanfattning av året som gått i bloggen:) Eftersom min förkylning nästan är helt borta nu ska jag även försöka träna en del den här veckan. Vad ska ni göra för trevligt?
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Alina

Haft en bra dag snygging? =)

2010-12-27 @ 19:06:59
URL: http://alinah.se
Postat av: Emmy

Tack, jag får väl se hur det går efter all julmat. :P Verkar som att du också hade en lyckad jul! Det är verkligen kul att se att folk gillar det man ger dom, som du skriver. :)

2010-12-27 @ 20:13:03
URL: http://emmyiusa.blogg.se/
Postat av: Alina

jag hittade den på bloglovin hihi =)

min dag har varit helt okej faktiskt!:) Ha en fin kväll!

2010-12-27 @ 22:55:41
URL: http://alinah.se
Postat av: HANNAS

Fin blogg du har :D

2010-12-28 @ 15:00:01
URL: http://hannas.nu
Postat av: eemmapeemma

får jag bara fråga vad som har hänt med ditt öga ? :o <3

2010-12-28 @ 16:59:19
URL: http://emshiie.blogg.se/
Postat av: eemmapeemma

nämen oj ! så du vart blind vid födseln?

2010-12-28 @ 20:09:42
URL: http://emshiie.blogg.se/
Postat av: Emmy

Sv: Ja precis, det är värt det.

Nu när du säger det så minns jag faktiskt lite svagt, haha. Men jag kommer mycket bättre ihåg den gången du var hemma hos mig med Lovisa när vi var små. Då vi testade hur hög volymen kunde bli på min stereo:) Kram :)

2010-12-28 @ 20:34:03
URL: http://emmyiusa.blogg.se/
Postat av: Johan

Ris a la malta har jag aldrig testat, skulle vara kul att göra det någon gång! :)



SV: Ja, ärligt talat så var nog första halvan, ja, i princip hela året, det bästa i mitt liv. Jag hann med en hel del under första halvan och det är egentligen bara nu på slutet som allt har gått 90 grader rakt ner...



Hoppas du har det bra, jag ska läsa din resumé, när den nu kommer upp! :)

2010-12-28 @ 22:07:11
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Paulin

Hihi :) Filmen handlade om en familj där mamman blev gripen för mord och fick sitta i fängelse. Och hennes man var övertygad om att hon var oskyldig så han gjorde upp en plan för att frita henne.



Tack det var jätte trevligt igår med! Han fyllde 19 och han fick en tröja och ett kort där det stod att vi ska ut och äta på restaurang på vår tre månaders dag :) Kram

2010-12-29 @ 12:41:20
URL: http://puussgurkan.blogg.se/
Postat av: Paulin

Det låter som att du haft en riktigt bra jul och fått en massa fina julklappar! :)

2010-12-29 @ 12:43:37
URL: http://puussgurkan.blogg.se/
Postat av: Blerta

Älskar ditt hår :o Jaa det bästa! Min favorit är nog Edward haha men jag gillar så många i Twilight också:)

2010-12-29 @ 13:07:13
URL: http://blertaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0