Nu är jag nitton

Hej!

Jag vill börja med att tacka för alla gratulationer jag har fått idag! Jag har faktiskt räknat ungefär hur många som har sagt eller skrivit grattis och det är nästan tvåhundra personer. Jag trodde verkligen inte att så pass många skulle komma ihåg att det var min födelsedag. En del av alla gratulationer har jag fått via facebook och där brukar man ju alltid se vilka som fyller år vilket ju är väldigt bra:) Nu är jag hur som helst nitton år och mitt sitsta år som tonåring har börjat, i alla fall i den här kroppen och livet jag lever nu. Eftersom jag inte vet vilken tid på dygnet jag är född kan jag inte vara hundra procent säker på att jag är nitton år än men jag skulle tro det eftersom en stor del av dygnet har gått. Den här dagen har i alla fall varit ungefär som alla andra onsdagar och det har känts som att tiden har gått ganska långsamt stundtals. Tyvärr var min sånglektion inställd på grund av att läraren var sjuk. När jag fick reda på det hade jag redan vaknat och kunde därför inte somna om. Imorgon är det ju sånguppspel och det var riktigt synd att läraren skulle vara sjuk just idag. Om hon inte är i skolan imorgon heller kanske jag inte sjunger men vi får se. Kontaktlärartiden var som vanligt rätt tråkig och det enda vi blev informerade om var några saker som hade tagits upp på en konferens plus att vi fick lite mer info om nästa vecka. Självklart var informationen bra men det kändes lite segt eftersom vi blev släppta från lektionen ungefär tjugo minuter innan den egentligen ska sluta.

Jag missade att min ensemble hade lagt in ett extrarep idag men hann i alla fall vara med en liten stund plus att vi dessutom hade ensemblelektion idag. Nu är det bara åtta dagar kvar till terminsuppspelet men jag tror faktiskt att det kommer gå ganska bra:) Låten jag ska sjunga solo på heter Calleth you, Cometh I och det kändes helt okej när vi spelade igenom den idag. Det är inte min typ av musik men att utmana sig själv är nog bara bra ibland:) De andra låtarna vi ska spela tycker jag också låter bra men vi behöver träna en del på alla låtar innan de sitter helt.

Tyvärr mådde Nina inte särskilt bra idag och därför kunde vi inte åka och äta någonstans som det från början var planerat:) Men istället har vi ätit middag här hemma och sen åt vi mangoglass och mango till efterrätt:) I födelsedagspresent har jag fått en del saker som är bra att ha när man flyttar hemifrån, saker till köket bland annat. Sen fick jag en sak som man kan ha datorn på eftersom jag brukar ha den i sängen väldigt ofta. Av Nina fick jag även biljetter till julkonserten med Sonja Aldén, Sanna Nielsen och Shirley Clamp. Det ska bli riktigt roligt att se den för det har jag ju gjort alla år de har haft sin julkonsert:) De sjunger ju helt underbart! En av mina vänner som inte bor i Sverige ringde mig några minuter efter att klockan var tolv inatt för att säga grattis. Det blev jag verkligen glad över för det är det aldrig någon som gör, särskilt inte när det är onsdag och man har jobb eller skola några timmar senare. Men det var ju väldigt omtänksamt av min vän att ringa när jag inte kunde sova och verkligen behövde någon att prata med:) Sen ringde nyss några showdownmänniskor och sjöng och spelade gitarr, det gjorde mig otroligt glad! Men jag hade ju kunnat träna med dem idag och nu missade jag flera timmars träning. Jag har istället suttit hemma och fikat och blivit tjockare, vilket jag måste säga känns lite deprimerande. vi brukar inte träna på onsdagar men idag hade de tydligen gjort det utan att säga något till mig. Tänk att få träna på sin födelsedag, showdown. Det fick inte jag göra nu då men det får jag kanske göra något annat år, vem vet:) Min mormor Lia har även ringt idag och spelat munspel som hon brukar göra varje år, det är en fin tradition!

Den här veckan har varit ganska bra annars. I måndags hade jag dock väldigt ont i huvudet, vilket var störande eftersom jag behövde skriva min psykologiuppsats. Vet ni vad? Nu är den inlämnad och klar! Det känns verkligen jätteskönt för jag trodde aldrig någonsin att jag skulle lyckas skriva flera sidor om olika psykologiska prespektiv och sådant. Min uppsats blev i och för sig varken fyra eller fem sidor men den blev lite mer än tre och det är ju i alla fall något:)

Igår var det skola och sen träning. Det kändes skönt att få spela showdown igen för det hade jag inte gjort på en vecka. Jag vann de matcher jag spelade och tränade lite på att skjuta forhandslag. Det är väl ungefär det som har hänt sen i söndags. Nu ska jag prata med lite folk innan jag går och lägger mig! Hoppas att ni har det bra:)
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0