Mitt jullov kunde ha börjat bättre

Hej!

Mitt jullov kunde verkligen ha börjat bättre. Jag kände av det redan igår när jag vaknade och idag är det ännu värre. Egentligen är det inte så farligt, jag stör mig bara på att jag skulle bli sjuk just nu. Att vara förkyld, ha ont i halsen, huvudvärk och dessutom ha feber är inte direkt roligt. Det enda positiva med att jag blev sjuk nu är att det inte är någon showdownträning på ett tag och att jag inte missar någon skola eftersom jag faktiskt har jullov. Därför ska jag väl inte klaga och min kropp valde faktiskt ett ganska bra tillfälle att bli sjuk på. Nu håller jag tummarna för att jag ska bli tillräckligt frisk för att kunna njuta av julen och att jag ska orka fira den tillsammans med släkt och familj:) Att vara sjuk är som sagt någonting som är otroligt jobbigt och tråkigt! Man orkar ju knappt göra någonting överhuvudtaget, inte träna, inte sjunga och inte heller gå ut och träffa någon. Sen sover man dåligt på nätterna på grund av att man knappt kan andas när man är förkyld. Ja, det finns ganska många negativa saker med att vara sjuk. Men det finns inget att göra åt och idag ska jag försöka vila och dricka mycket vatten.

Julkonserten har varit det roligaste den här veckan! Jag skrev till Shirley på facebook och hon svarade vilket ju var roligt:) Många artister hinner ju inte svara när man skriver till dem. Igår var det julavslutning då de flesta inriktningarna visade upp något. Ettornas kör sjöng två låtar, några teaterelever pratade om julen och spelade upp en film, några grundskoleelever dansade och sjöng, dans och musikal dansade och sjöng, vokalensemblen sjöng låten Shine som de sjöng i Immanuelskyrkan tidigare i höst, den låten är verkligen fin! I söndags träffade jag förresten min gamla vokalensemblelärare Karro när Rebecka och jag var på en julkonsert där Karro och hennes vän Angelica sjöng. De var duktiga och Karro kände igen mig och vi hann prata en stund efter konserten:) Förutom alla uppträdanden igår höll förstås rektorn tal:) Efter avslutningen pratade jag med lite folk och önskade de god jul innan taxin kom och hämtade mig.

Senare under eftermiddagen åkte jag och tränade men tyvärr spelade jag inte särskilt bra. Det berodde förmodligen på att sjukdomen var på väg. När jag kom hem tittade jag på en julshow med Sonja, Sanna och Shirley som spelades in för två år sen:) Några låtar som de sjöng och som jag saknade i år var Light a candle, Oh holy night och Ave Maria. Imorgon får jag se dem sjunga igen då de är med i tv fyras uppesittarkväll. Då ska även Måns Zelmerlöw sjunga och det får man ju inte missa! Nu orkar jag inte skriva mer men jag lovar att blogga snart igen. Eftersom jag har jullov nu kommer jag lägga ner mer tid på bloggen som några av mina kära läsare har önskat.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

God jul & gott nytt år vispen! Hoppas att vi ses någon gång under 2011!



Ha det bra!



kram!

2010-12-22 @ 13:50:07
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: usch då! =( krya på dig!!

ska fira med min familj! =D

Hur ska du fira jul? =)

2010-12-22 @ 18:47:25
URL: http://emellay.blogg.se/
Postat av: Lisaa

Sv: Tackar tackar =)

Mår bara bra. själv ?

2010-12-22 @ 19:26:39
URL: http://bloggarelizzie.blogg.se/
Postat av: Lisaa

sv: aj då. krya på dej!

2010-12-22 @ 20:48:35
URL: http://bloggarelizzie.blogg.se/
Postat av: Flizzis

Var jättegärna med och tävla i veckans blogg! Vinn en länkning!

2010-12-23 @ 14:39:20
URL: http://flizzis.se/#comments28
Postat av: Emmy

sv: Hej! Hoppas du mår bättre idag.

Det låter mysigt, hälsa familjen från mig. Hoppas ni har en bra jul tillsammans! :) Kram

2010-12-23 @ 15:03:10
URL: http://emmyiusa.blogg.se/
Postat av: Johan

Krya på dig, Vispen och hoppas du får en trevlig jul trots allt! :)



Hm, tror, apropå skolan, att jag har stött på en annan tjej som också går på Kulturama via bloggen... Lite kul sådär, haha :)



SV: Det är helt oacceptabelt, sådär får det inte gå till under några omständighrter under ett idrottsligt evenemang. Det är något man bör göra något åt, så snart som möjligt, på ett eller annat sätt.



Okej, hoppas som sagt du kryar på dig och kan njuta rejält av julen nu! :)

Vi är hos mormor imorgon med släkten från mammas sida och hos pappas bror på juldagen.



God jyl, kram! :)

2010-12-23 @ 18:44:39
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0