Kort inlägg om min helg och måndagen

Hej!

Hoppas att allt är bra med er och att ni hade en bra helg. Det hade jag trots att jag knappt gjorde någonting. Ibland är det ju skönt att bara ta det lugnt men i helgen kände jag faktiskt att det hände för lite. Jag var ju hos Björn i helgen och det var skönt, jag pluggar oftast extra bra när jag är där, vet inte varför men ändå. Jag hann få en hel del plugg gjort när jag var där, idrotten är det största problemet nu för jag kommer inte på något bra jag kan göra för att jobba med stress, har ni några förslag? Matteläraren mailade mig idag och skrev att matteprovet är flyttat från onsdag den här veckan till tisdag nästa vecka vilket jag tycker är bra för läraren var ju sjuk hela förra veckan. Då kanske jag har en chans att få godkänt i alla fall och det vore riktigt trevligt:)

I lördags tittade jag förresten på Körslaget och jag blev glad när team Picasso gick vidare till nästa vecka. Däremot var det tråkigt att team Mojje åkte ut veckan innan för jag gillade den kören väldigt mycket. Igårkväll var vi och åt på en kinesisk restaurang där de hade buffé som var god, inte min favoritrestaurang men ändå helt okej:)

Idag var det skola som vanligt och på kultur och idéhistorian lyssnade jag lite på när läraren pratade om några kända personer under 1800-talet och början av 1900-talet plus att jag hann läsa några sidor i boken. Allt som står i den känns verkligen tråkigt att lära sig och jag har svårt att få det att fastna i huvudet. Men efter sommaren behöver jag inte läsa kultur och idéhisotiran mer och jag är jätteglad över att jag kunde välja bort att läsa nutida konst. Efter den lektionen hade jag en lång håltimme till tjugo i fyra där jag pluggade lite. Sen var det ensemble då vi sjöng Smooth som vi nu nästan är klara med. Läraren tog med en massa låtar som vi fick lyssna på och på torsdag ska vi få rösta på vilka låtar vi vill spela. Det är ändå läraren som bestämmer låtar sen men det är ju bra att vi i alla fall får vara med och säga vad vi tycker:)

Istället för att träna idag som jag egentligen skulle ha gjort åkte jag till USS kansli. Idag var det nämligen rundrigning då vi skulle ringa till en massa folk och prata lite om vad som kommer hända i USS framöver och kollade ifall rätt e-postadresser, telefonnummer och adresser fanns i registret. Först kände jag mig lite osäker när jag skulle ringa och hur jag skulle göra, säga saker och så, men jag började som tur var med att ringa Kim som jag känner. Därefter rullade det på ganska bra och nästan alla jag ringde till svarade:) Ronja och jag satt i samma rum och ringde och det var kul. Hoppas att jag får vara med på någon mer rundrigning i framtiden för det var verkligen roligt att prata med alla:) Dessutom tycker jag om de andra som sitter med i styrelsen, de är trevliga och glada:) Nu ska jag gå och lägga mig för jag börjar bli väldigt trött.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Vad kul att rundringningen gick så bra!

2010-04-20 @ 08:36:05
URL: http://jonte85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0