Lördag, tränat inför imorgon

Hej!

Igår var det fredag och som tur är har jag bara två ämnen den dagen, engelska och spanska. Engelskan var seg, jag skrev på min andra logg till den andra novellen och det gick inte alls bra. Jag förstår inte riktigt hur man ska få loggarna att bli långa och vad man ska ha med i dem, det är seriöst hur svårt som helst. Mina egna tankar tar ju slut efter bara några meningar och då finns det ingenting roligt att skriva. Ikväll ska jag försöka titta mer på det men jag känner inte att jag har mycket mer att tillägga trots att varje logg bara är ungefär fem rader, jag vet att det är fel på mig. I svenskan är det samma sak, det är just att skriva loggar som är svårt.

Spanskan gick i alla fall bättre. Vi läste igenom en intervju och skulle sedan skriva en egen. Elin och jag jobbade tillsammans och vi kom en bit, på tisdag ska vi göra färdigt den och läsa upp den för klassen. Vår intervju handlar om Josefine i vår klass, vi skrev lite om varför hon gillar att sjunga. En bra sak är att vi inte fick någon läxa tills på tisdag, läraren sa att han ska försöka göra så att läxorna är från tisdag till fredag så att man inte ska behöva plugga så mycket på helgerna:)

Igårkväll började jag läsa fjärde boken i Twilightserien. Andra och tredje boken står jag fortfarande i kö på och fjärde hann komma först men jag får läsa dem i lite fel ordning. Jag är helt fast i boken nu och hade jättesvårt att sluta läsa inatt. Boken är verkligen hur bra som helst men en sak som var störande igår var att de började skriva om en annan person just när det var som mest spännande. Idol såg jag också och där var det verkligen jättemånga som sjöng bra! Sista chansen stör jag mig alltid lika mycket på eftersom alla som är med där är hur bra som helst. Om de hade sökt som vanligt hade ju alla gått vidare. Men jag tycker nog att rätt tjej och kille gick vidare därifrån. Tjejen lät ju hur lik Beyonce som helst!

Imorse åkte jag för att repa inför imorgon. En som ska spela bas var där idag också men personen som ska spela keyboard orkade tydligen inte komma. För mig gick det väl ganska bra förutom att jag låter tråkig när jag sjunger stämmor. Men jag låter ofta tråkig när jag sjunger låga toner fastän det är det jag verkligen tycker om att göra. Men det är lite för att jag tänker mycket på stämman jag ska sjunga och bara tänker det som toner, då låter jag ganska tråkig, det blir ju en annan sak när man sjunger den vanliga melodin. Imorgon måste jag försöka låta roligare för annars blir det ju inte bra. Tur att folk inte kommer lyssna på mig utan på han som ska sjunga:) Vi åt lunch efter att ha repat och jag åt räksallad, det var ganska länge sen. Sallad passar bra att äta när det är varmt ute tycker jag. Nu borde man passa på att vara ute ganska mycket eftersom det kanske är de sista varma dagarna på länge nu i helgen. Hoppas att det blir varmt imorgon när vi ska sjunga. Rebecka ska låna ut en skinnjacka som jag ska ha imorgon och sen ska alla ha jeans. Nu måste jag sätta igång och plugga tråkig matte och engelska. Boken som vi ska läsa i svenska har fortfarande inte kommit fastän biblioteket skulle skicka den i tisdags eller onsdags, då måste det ju vara något fel. Jag börjar känna mig stressad eftersom klassen redan ska ha läst ungefär en fjärdedel av boken på måndag då vi säkert kommer få i läxa att läsa ännu längre. När jag har pluggat ska jag träna och det ska bli skönt, om jag får tid över ikväll ska jag läsa Twilight:) Det kanske går lättare att plugga när man har saker att se fram emot.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Sandy

Börja aldrig läsa en bok när du har saker att plugga! :) Då kan det bara gå dåligt. Antingen är man uppe hela natten och läser eller så läser man istället för att plugga om dagarna. Inte bra, inte bra. Men du kanske har tillräckligt mycket karaktär för att inte göra det?

2009-09-19 @ 20:05:02
URL: http://lilzandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0