Fredag, nu bloggar jag igen

Hej!

Den här helgen kommer nog bli den tråkigaste på länge. Jag har en del saker som jag borde plugga på så det ska jag antingen göra imorgon eller på söndag. Men förutom det har jag inte planerat att göra någonting och det känns verkligen tråkigt. Alla kompisar verkar göra saker den här helgen för de jag har frågat har inte tid att träffa mig. Sen är min ledsagare bortrest.

Igår var det torsdag och dagen började med kör där vi hade en annan lärare än förra veckan. Vi kommer tydligen ha båda lärarna ibland och det är bra för båda lärarna verkar bra:) Vi sjöng två låtar som jag gillade ganska mycket, de liknade gospel. En av dem spelade jag in så den måste jag träna på tills nästa vecka, den andra låten hade en ganska lätt stämma så den kan jag redan ganska bra.

Efter kören var det idrott där vi mest gick igenom kursplanen. Att bara få godkänt verkar svårt tycker jag men jag vill ha minst vg i kursen! Redan nästa vecka ska vi ha ett cooper test, jag kommer säkert knappt klara det. Min kondition är jättedålig. Man får välja på att springa två, två och en halv eller tre kilometer och jag vet inte vad jag ska välja. Jag brukar ju inte springa särskilt ofta så jag vet inte hur mycket jag orkar. Min assistent ska springa med mig och jag vet inte om jag kommer våga springa särskilt snabbt då eftersom vi aldrig har sprungit förut, vi får se.

Efter lunchen hade vi det där scenämnet. Där hann bara två personer sjunga och jobba med sina låtar men under kommande lektioner måste fler hinna sjunga varje gång för annars kommer inte alla hinna jobba med sina låtar. Konserten kommer vara ganska snart och jag måste verkligen välja en låt på måndag! Då ska jag gå till biblioteket och försöka hitta noter på någon bra låt. Jag har hört att jag brukar ha mer känsla när jag sjunger på svenska men det finns ju många bra låtar på engelska också. Det är synd attt jag inte har någon favoritlåt just nu, i så fall hade jag ju tagit den. Hedda sjöng igår och hon hade valt Fields of gold, hon sjunger den låten jättebra! Innan tyckte jag inte att den låten var särskilt bra men efter att ha hört henne sjunga den ble den bättre.

Sånglektionen igår gick ganska bra, min lärare sa att hon tycker att jag sjunger starkare på de höga tonerna nu än i våras, det är ju lite bra men det låter fortfarande inte alls starkt eller bra. Hey jude känns bra att sjunga nu efter att ha ändrat tonart, vi höjde faktiskt låten, det är nog första gången jag tycker att en låt känns för låg:)

Jag har glömt vad som hände igårkväll, det kändes bara som att timmarna gick utan att någonting hände. Det var seriöst den tråkigaste kvällen på länge för jag var lite deprimerad över en sak också.

Idag hade jag bara engelska eftersom spanskan var inställd. Läraren hade inte hunnit kopiera berättelserna till första momentet och därför fick alla istället läsa ett kapitel i engelskaboken. I måndags fick jag en cd-skiva med boken för att jag åtminstone ska kunna lyssna på den men när jag försökte lyssna på den idag gick det såklart inte. Det var störande för det gjorde att jag inte kunde diskutera kapitlet med resten av klassen. Därför kändes det ganska onödigt för mig att åka till skolan för att gå på en lektion där jag ändå inte kunde göra någonting. Jag läste igenom den sista berättelsen men det kunde jag ju lika gärna ha gjort hemma. De ska försöka kolla ifall engelskaboken finns som en pdf-fil för i så fall kommer jag kunna läsa den på datorn.

Under eftermiddagen har jag mest suttit framför datorn och tråkat. Egentligen kanske jag borde plugga mycket den här helgen eftersom jag ändå inte har någontting planerat och för att vi säkert kommer få en massa läxor nästa vecka. Men hur kul är det att plugga och vem orkar göra det? På söndag eller måndag skriver jag vad som har hänt, min helg kommer nog gå snabbt att skriva om.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag gör inget i helgen, men det hjälper väl inte antar jag.xD

2009-09-04 @ 19:37:01
Postat av: sarah

hej!! hoppas du får en bra helg! :)

2009-09-04 @ 22:22:31
URL: http://topztyle.blogg.se/
Postat av: Laila♥

Autosvar: Din kommentar är nu godkänt, tack för din kommentar :) Kram Laila

2009-09-05 @ 18:08:38
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Elme

Sv: tack :)

2009-09-05 @ 18:53:36
URL: http://storamolnet.blogg.se/
Postat av: M A R J A N

sv: hahaha , naej. det är en kille som sjunger x'D

men alltså det är en liten ipod i min meny som är på. ifall du vill höra ljudet ifrån videon så finns det en pausknapp på ipoden som sitter längst ner i menyn ((:

2009-09-05 @ 20:17:45
URL: http://maarjjan.blogg.se/
Postat av: Mikaela Urbom

Power yoga baserad på ashtanga serier :)

2009-09-05 @ 20:51:48
URL: http://mikaelaurbom.blogg.se/
Postat av: Malin

Sv: jo de var faktiskt jätte gott:)

2009-09-05 @ 21:28:34
URL: http://mulllis.blogg.se/
Postat av: M A R J A N

sv: oj, synd :/<3

naej men jag är typ inne någon gång/dag på min blogg-msn men grejen är den att ingen brukar vara inne där som snackar med mig...

Han som sjunger heter iallfall Justin Bieber ^^,

2009-09-05 @ 21:46:56
URL: http://maarjjan.blogg.se/
Postat av: Bambi

Sv: Ja, det är jobbigt med folk som tjatar. >:

Boken handlar om att dom döda vaknar till liv, utan att skada dom levande. Har inte hunnit läsa så mycket, men den är faktiskt rätt intressant. (:

2009-09-06 @ 15:52:22
URL: http://bambifuckface.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0