Onsdag, träffat vänner

Hej!

Igår var det tisdag och på förmiddagen och lite av eftermiddagen försökte jag plugga. Matten är nog det jobbigaste just nu, ni som säger att matte b är svårt har verkligen rätt. Det tar jättelång tid för mig att bara räkna en sida eller att överhuvudtaget förstå hur man ska göra för att räkna ut vissa saker. Läsloggarna måste jag skriva på imorgon, är orolig för att jag inte kommer hinna bli färdig med dem tills på onsdag men det måste jag ju bli så på något sätt får jag fixa det. Träningen hade jag i alla fall sett fram emot och den gick väl halvbra. En person förlorar jag alltid stort emot men jag känner att jag utvecklas när jag spelar mot honom. Ifall han skulle spela sitt bästa och slå så hårt han kan skulle jag inte ha en chans men nu när han anpassar sig lite efter hur bra jag är känner jag att jag i alla fall hinner träffa bollen ibland och att jag oftast hör var jag släpper in målen någonstans.

Efter träningen åkte jag till ungdomsgården. Där träffade jag en massa trevliga människor, bland annat Adam och hans flickvän Christine som är i Stockholm den här veckan. Det kändes verkligen jätteroligt att få träffa henne för vi har skrivit en del till varandra innan. Christine var trevlig, i början verkade hon vara lite blyg men efter en stund pratade hon mer vilket var trevligt=) Sen var det såklart roligt att träffa Adam igen, vi ska ses någon annan dag när båda har tid. Kim, Mickis och hennes pojkvän Saman var där igår också och vi pratade en stund:)

Idag har jag inte pluggat så mycket som jag borde så imorgon måste jag verkligen plugga hela dagen utan att göra en massa annat. På eftermiddagen åkte jag till stan där jag träffade Ellen och Magdalena. Det var roligt att träffa Magdalena igen, Ellen träffar jag ju nästan varje dag i skolan. Men det kändes roligt att vi gjorde någonting alla tre för det var ju ett tag sen. Först gick vi mest runt, vi stannade i en klädaffär där Magdalena köpte en kofta som jag tycker kändes obehaglig att ta på. Efter det gick vi runt och letade efter något bra ställe att äta på, de tyckte att det var kallt ute men jag tycker mest att det var skönt att gå. När vi hade gått i ungefär två timmar gick vi in på en restaurang där de hade buffé. Jag åt mest sushi och jag hittade en ny sort som jag tyckte om:) Sen åt jag lite från den mongoliska barbequen eller vad det heter. Vi satt på restaurangen i nästan tre timmar, pratade och åt segt. Men det var trevligt för vi hade mycket att prata om. Jag hade väldigt roligt åt vissa saker som jag faktiskt har glömt redan, det är ju inte bra. Men jag brukar ofta skratta mycket när jag pratar med tjejer, en del människor är så lätta att prata med. Det finns säkert killar som också är det men jag har tyvärr inte träffat särskilt många. När vi hade ätit gick vi runt i en mataffär en stund och tittade på godis och kakor, jag hittade lite nya saker som jag aldrig hade sett tidigare men orkade inte köpa någonting. Lite senare kom en taxi och hämtade mig och nu är jag hemma. En bra sak är att jag har läst ut Lord of the flies, nu när jag har fått min nya milestone är det verkligen skönt att kunna ha med sig den överallt och läsa böcker när man sitter i taxin:) Även om jag verkligen inte förstod alla ord i boken förstod jag i alla fall handlingen. När vi får uppgiften som vi ska skriva kommer jag förmodligen behöva läsa om hela boken men det känns i alla fall skönt att ha läst den en gång. Jag tycker i alla fall att boken var bra, jag trodde inte alls att den skulle vara rolig innan och när jag började läsa den. Det tog ett tag innan det började hända saker men under andra halvan av boken var det intressant att se hur barnen som bodde helt ensamma på ön förändrades när det inte fanns någon vuxen som kunde ta hand om dem. Barnen gjorde saker som jag inte trodde skulle hända och slutet av boken var väldigt spännande. Nu ska jag snart sova så att jag orkar plugga imorgon.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Madicken

Ha en bra Torsdag ;D

2009-10-28 @ 23:17:39
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: Johan

Jag ska inte säga vad jag tycker om vissa personer där i inlägget...



Engelskaböcker är ju ingen hitt...



Hur ofta ses du och Adam numera då?



SV: Haha, det här var 3:e båtturen i år för min del och 2:a till Tallin =) Det var kul där, men nu är vi hemma. I helgen är det Stockholm games, så jag är inte hemma förrän på söndag...



Hytten vi hade vet jag inte vad den kostade, men hela resan med Deluxehytt och 3 nätter på fyrstjärnigt spahotell kostade bara 3000kr/st =)



Tallin-card är ett kort där allt ingår. Du kan åka sightseeing, gå på museer, bowla m.m för det.



Hoppas du har det bra!

2009-10-29 @ 21:04:32
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Ronja

Usch...jag får spykänslor av flugornas herre.

Förresten, han knappt hälsa på dig när du var på ungdomsgården i tisdags.

Ha så kul i Örebro!

2009-10-30 @ 14:50:16
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0