Fredag, åker snart

Hej!

Igår pluggade jag väldigt mycket, jag försökte i alla fall göra det. Det är fortfarande långt kvar på läsloggarna, jag stör mig verkligen på dem för även om man sitter med dem i flera timmar kommer man knappt på någonting att skriva. Träningen var igårkväll och det gick dåligt för mig. De enda som spelade var jag och en annan från landslaget som råkade vara i STockholm igår, han är mycket bättre än jag. Vissa set blev i och för sig ganska jämna så det var ju bra men jag har mycket att träna på, en som brukar vara domare ibland var med igår och jag fick bra tips av honom, trevligt=)

Nu ska jag bara plugga lite till och sen äta någonting innan jag åker till centralen för att sedan ta ett tåg till Örebro. US har en funktionärshelg där och det ska bli intressant, jag vill lära mig mer om hur det är att sitta i en styrelse och lite sånt. Sen blir det ju såklart roligt att träffa vänner också:) Vi får se om jag orkar blogga på söndag kväll, annars dröjer det enda tills på torsdag innan nästa inlägg. På måndag åker jag ju till Danmark på ett musikläger, ungdomar från Norden kommer dit. Att missa skolan fyra dagar känns jättetråkigt och jobbigt men nu har jag hunnit göra en del av det som de andra kommer göra nästa vecka:)
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0