Torsdag, har inte gjort särskilt mycket

Hej!

Imorse hade jag nog lite feber vilket kanske betyder att china guarden inte hjälpte särskilt mycket. Men den kanske hjälpte lite för febern kändes inte hög och den kanske hade varit sämre ifall jag inte hade tagit den. Under kvällen har jag
i alla fall mått bättre och det är skönt, som tur är har jag mått tillräckligt bra för att orka göra saker idag och inte bara behövt ligga i sängen hela tiden. Ibland har det känts konstigt när jag har gått och min balans brukar bli sämre när jag har feber av någon anledning men förutom det har jag inte märkt det särskilt mycket.
Efter att ha gjort nudelsoppa och packat åkte jag till Björn. Egentligen skulle jag ha åkt till min kusin Mathilda som fyller sexton år idag men det gick ju inte, jag ville inte smitta någon. Taxichauffören var helt okej och jag slapp samåkning. När jag kom hit kände jag mig ganska trött och vilade en stund efter att ha suttit lite vid datorn. Musik har jag lyssnat mycket på idag, bland annat Janet från Made in Sweden. Kim är också bra frånd det programmet. Det har känts roligt att åka hit i alla fall för det var ett tag sen jag var här senast. Tiden har i och för sig gått väldigt snabbt och det känns inte som att det var länge sen jag var här.

Till middag åt jag fiskpinnar med potatis och en god sås. Efter det åkte vi för att hämta Lovisa som hade träffat några kompisar och sedan tagit tåget tillbaka till Södertälje. Sedan åkte vi och handlade på Ica maxi, jag tycker om den affären eftersom den är stor och för att det dessutom är billigt att handla där. Vi köpte grönsaker och olika dipper men insåg när vi kom tillbaka hit att det var onödigt, vi hade redan över tio dippsåser. Förutom det köpte vi några burkar med olika vegetariska saker som jag ville testa, undrar hur de smakar. Små baguetter köpte vi till frukosten imorgon, en sak vi fick veta igår på idrotten var att baguetterna är formade som de är för att soldaterna skulle kunna lägga dem i stövlarna förut, det var ju lite roligt:) Just det, jag får inte glömma att skriva att vi köpte mango, man kunde köpa tre mango för tjugo kronor. Jag vet inte om det är billigt för har sett att man ibland kan köpa tre mango för tio eller femton kronor men vi hittade tre mango som såg fina ut idag i alla fall. Jag köpte en glass som hette magnum java, den hade jag aldrig testat tidigare. Tyvärr blev jag väldigt besviken då jag märkte att glassen var jättelik magnum classic. Den enda skillnaden var att chokladen kanske smakade lite annorlunda men jag är inte ens säker på att det var så eftersom det var länge sen jag åt magnum classic. Det är i alla fall gräddglass i båda glassarna, en bra sak med sommaren är att det kommer många nya glassar:) Jag måste äta mycket glass nu och hinna testa alla nya sorter innan de försvinner. Vissa glassar finns ju bara en sommar, Mc donalds glassar brukar jag alltid tycka om. Förra året hade de en glass med mango och pationsfrukt som var jättegod plus att de hade en kiviglass.
När vi kom tillbaka hit tittade vi lite på tv och tog det mest lugnt. Några kompisar ringde och jag har pratat med de samtidigt som jag har skrivit det här. Det är svårt att vara social och blogga samtidigt. Därför ska jag nog sluta skriva nu, kommer ändå inte på något roligt att skriva.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Ronja

sv: Hon ska sjunga i Lunds stadspark och hon har en halvtimme på scen! Mmm...lyckost!

2009-05-22 @ 09:31:04
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0