Tisdag, kort skoldag och ungdomsgård

Hej!

Nu känner jag mig lite illamående efter att ha suttit i en taxi ganska länge men jag ska ändå försöka blogga lite innan jag går och lägger mig. Jag vet inte varför jag mådde extra illa idag men chauffören körde lite skumt, det är annars bara på förmiddagarna som jag brukar ha lättast för att må illa. Illamåendet brukar dessutom släppa när jag har kommit ur taxibilen men det har det inte gjort än.

Imorse gick jag upp klockan tio och behövde inte stressa alls, jag åt frukost eftersom jag hade hunnit bli hungrig vid den tiden. Efter det pluggade jag engelska och nu är mitt tal på tre minuter, jag har letat i tidningar på internet men hittar nästan ingen fakta alls om Celine Dion, hon verkar inte vara någon man direkt skriver om. Det enda jag hittade var att hon var en av de rikaste artisterna i världen. Men jag måste försöka hitta mer fakta om henne för talet ska ju vara fem minuter, det är verkligen svårt. Jag har dessutom skrivit mina egna åsikter om henne redan och därför förstår jag inte hur talet ändå bara är tre minuter långt. I och för sig tar det säkert längre tid när jag står där framme för då pratar jag automatiskt långsammare än när jag tränar hemma.

Klockan tjugo över två åkte jag till Kulturama. Där hade jag ensemble som vanligt men tycker att jag sjöng sämre än jag brukar. Det berodde mycket på att Easy spelades utan piano eftersom vår basist är borta och nu ersätts av läraren som annars spelar piano. Imorgon kommer basisten tillbaka men då är inte läraren med, nästa vecka får jag i alla fall sjunga igenom låten med piano en gång, den blir verkligen mycket bättre då.
Efter ensemblen väntade läraren tills min taxi hade kommit. Det var snällt av honom tycker jag, jag förklarade flera gånger att jag verkligen klarade mig själv men läraren tyckte att det vore tråkigt för mig att vänta själv. Han verkade dessutom vara orolig ifall taxin inte skulle komma, jag berättade nämligen för honom hur det var med taxin under mellan och högstadiet. Nu är det ju verkligen mycket bättre än då och om taxin inte kommer är det ju bara att ringa och fråga varför.

Efter att ha ätit en god men väldigt stressig middag hos Adam åkte vi till ungdomsgården. I början var det ganska tråkigt där men det blev roligare då de flesta av oss satte sig i ett rum och pratade om kändisar. En av ungdomsledarna jobbar på två tidningar som skriver artiklar om kändisar, det verkar jätteroligt tycker jag. Ett jobb som journalist vore faktiskt inte helt fel, jag skulle tycka att det var roligt att åka runt och intervjua folk för att sedan skriva om det. Jag har faktiskt börjat tycka mer om att skriva på sista tiden men det är nog ändå ingenting för mig, jag ligger ju bara på vg i svenska. De flesta synskadade jag känner är antingen väldigt musikaliska eller bra på att skriva, det är skumt tycker jag men det kan man ändå förstå. Att vara bra på det har ju ingenting med syn att göra. Kändisar är i alla fall roligt att prata om, vi pratade om olika filmer också. Sedan spelade jag upp när Markoolio sa att han älskar mig haha. Han frågade bara Ronja om hur hon mådde eller något liknande och jag hörde inte att han sa till någon annan att han älskade den personen men det kanske är något han säger en gång per signering. Senare under kvällen pratade jag med Ronja och Lappis om skolor och diskuterade böcker med Rena. När jag åker till England kommer det förmodligen inte finnas internet där men jag ska ändå ta med mig datorn för att skriva dagbok, en sådan resa vill jag inte glömma. Men jag har funderat på att låna några böcker inför resan så att jag har någonting att göra på kvällarna. Därför har jag frågat folk om bra böcker för jag behöver lite tips.
Nu ska jag plugga lite musikteori innan jag går och lägger mig.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Vad vill du ha för böcker? Fråga mig om boktips! =)

2009-06-02 @ 23:30:25
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0