Måndag, känner mig seg

Hej!

Jag har känt mig otroligt seg enda sedan jag vaknade idag. Inte ens det fina vädret har fått mig på särskilt bra humör vilket är ovanligt. På våren då det bara är varmt ibland brukar jag alltid känna mig pigg och glad just de dagar då solen skiner och det är som varmast ute. Men på sommaren är det i och för sig inte så, då har man på något sätt vant sig vid sol och tycker inte att det är lika speciellt längre.
Jag fick i alla fall sova ut till klockan nio imorse, skönt. När jag kom till skolan fick jag vänta en stund innan de andra i min ensemble kom, tre personer var inte där idag och det var ju synd men vi andra spelade igenom låtarna vi ska sjunga. En kille som går andra året spelade trummor istället för vår vanliga trummis som inte orkade komma idag. Egentligen tycker jag att det är konstigt att folk inte orkar komma den här veckan då vi ändå bara har musikämnen, vi går ju på gymnasiet mycket för att få hålla på med musik, det är i alla fall vårt favoritämne i skolan.

Innan lunchen bokade min ensemble tid då vi ska repetera själva, det blir på onsdag klockan tolv. Det innebär som det ser ut nu att jag är ledig på fredag, nästan alla i både min och parallellklassen verkar vara det. Till lunch var det potatisbullar med någon böngrejsemojs. Det var ganska torrt men helt okej, Ellen och jag pratade under lunchen. Jag hoppas att hon inte byter skola i höst, hon sa att hon trivs bra på Kulturama nu så jag hoppas att hon fortsätter.
Min röst började vakna lite efter att vi hade sjungit upp på kören. Vi gjorde ungefär samma saker som förra veckan, sjöng Blå vindar i kanon, sjöng olika stämmor och sjöng igenom de vanliga låtarna. Jag känner mig faktiskt säker på alla stämmor, det har alltid varit lätt tycker jag:)

Jag slutade redan efter kören och det kändes såklart jätteskönt! Min assistent, en kille i min klass och jag stod och pratade en stund innan taxin kom. När jag kom hem sjöng jag lite, både på karaokeparty och på Your song. Om tre dagar är sångprovet och jag hoppas att det ska gå bra men jag kommer vara nervös innan, att sjunga för lärare som är hur bra som helst och bara sitter och lyssnar för att försöka hitta fel man gör är inte alls roligt. Men ett bra betyg vill jag ha och därför försöker jag lära mig så mycket som möjligt men det är svårt, det känns inte ens som att jag utvecklas. Jag tränar lite varje dag men det hjälper ju knappt, min röst vill ändå inte sjunga starkt på höga toner eller göra annat som jag vill.

Eftersom jag inte visste om det var någon showdownträning idag och det inte var det förra veckan ville jag inte åka dit ifall jag skulle få göra det i onödan. Förra veckan var det inte så farligt med tanke på att jag bara har tio minuter från skolan till träningen men hemifrån tar det nästan en halvtimme att åka dit. Jag ringde flera personer som brukar vara på träningen men ingen av dem svarade, senare såg jag däremot att jag hade ett missat samtal men då var det redan försent att åka. Senare under kvällen fick jag veta att träningen hade varit och att den är två veckor till, då ska jag i alla fall se till att åka dit. Nu ska jag inte skriva mer för det är ansträngande och jag vill göra något roligare.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonny

gå och sov då

2009-05-26 @ 17:02:00
URL: http://jonnywiinberg.blogg.se/
Postat av: Jonny

gå och sov då

2009-05-26 @ 17:02:25
URL: http://jonnywiinberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0