Lördag, trettiofem grader varmt

Hej!

Nu lyssnar jag på en låt med Sibel Redzep som heter I´m sorry samtidigt som jag skriver det här inlägget, den är riktigt bra. Jag hann se det mesta av Talang igår innan maten var klar och jag tycker att David och Hebbe sisters var väldigt duktiga. Hebbe sisters fick bara en grön bock av juryn vilket jag inte kunde förstå men juryn sa i alla fall att de sjöng väldigt bra. Trollkarlen Charlie var tydligen väldigt bra och det är synd att jag inte kan se ibland. Senare på kvällen såg jag att Charlie och David hade gått vidare till final och det var bra tycker jag.

Till förrätt åt vi först vårrullar med glasnudlar och grönsaker och sedan wokade grönsaker och ris till huvudrätt. De andra åt kyckling och jag åt qorn, det var väldigt gott. Adam blir verkligen bättre och bättre på att laga mat men det kan man ju förstå med tanke på att han går hotell och restauranglinjen på gymnasiet. På kvällen lyssnade vi mest på en talbok, jag hade fått jätteont i huvudet. Det kan ha berott på att jag bar min tunga väska med dator och annat när Rebecka och jag gick på stan. Rebecka bar den också en del av vägen men jag brukar få ont i huvudet efter att ha burit tunga saker ibland.

Jag vaknade runt halv tolv imorse, jag hade svårt att sova inatt på grund av huvudvärken så det var ju tur att det var lördag idag och jag ändå kunde sova ut:) Jag hade hört att det skulle vara väldigt varmt ute och när Adam tittade på termometern visade den 35 plusgrader. Det har verkligen inte varit så varmt på länge, förra året var det såklart det men det känns som en evighet sen. Vi åt vår frukost på balkongen vilket var trevligt, jag kunde sitta i en jättetunn tröja och ändå tycka att det var varmt. Efter frukosten var jag tyvärr tvungen att plugga, jag lyckades lägga till några meningar till talet men när jag säger det blir det ändå bara cirka tre och en halv minut. En gång tror jag att det tog fyra minuter, jag ska träna mer på det imorgon, det finns verkligen ingenting mer att lägga till. Jag har letat fakta på en massa engelska hemsidor men de flesta är uppdaterade för länge sen och jag har inte direkt någon ny fakta om Celine Dion, det enda jag vet är att hon hade sin världsturné förra året.

Adam och jag gick ut lite senare och åkte till stan. Där gick vi runt ganska länge, tittade runt i affärer och sen köpte jag en liten glass. Det var Stockholm Maraton idag och vi såg hur många människor som helst som stod och hejade på de som sprang, det måste ha varit många som sprang idag för vi såg en person som hade nummer sextontusen.
På hemköp köpte vi en ny tuttifruttipåse som hette smothie. Där fanns det en godis med mangomsak men jag blev besviken på den eftersom den hade en annan smak också och dessutom knappt smakade mango. Det fanns i alla fall en god smak som var vanilj och äpple som både Adam och jag tyckte om. Vi testade någon sorts ananaschips också som i början smakade lite skumt men som jag vande mig vid efter en stund.

Jag har tittat hur långt mitt sommarlov kommer att vara i år. Det är bara sextioåtta dagar och sextionio nätter. I vanliga fall brukar jag ha sjuttio dagar eller till och med längre lov än så. Adams sommarlov är till exempel sjuttiosex dagar. Nästa år blir ännu värre för då slutar jag inte förrän den femtonde juni, så sent har jag nog aldrig slutat.
Nu ska Adam och jag göra något annat istället för att sitta vid datorn.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Jag har en i klassen som ska springa maraton om 2 år säger han. Han är helt galen. Nu har han börjat springa 12km med 10kg viktväst på sig och i lördags sprang han 2 mil på 2h 23min... Som sagt, helt galen hehe.

2009-06-02 @ 23:08:22
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0