Lördag, Eurovision song contest

Hej!

Imorse gick jag upp tidigt för att ringa Adam och fråga hur han mådde. Adam lät trött när han svarade men sa att han mådde bättre idag och att han ville att jag skulle komma. Därför bestämde jag mig för att åka dit och kom dit vid niotiden. Men då hade Adam kommit på att han inte direkt mådde särskilt bra, eller han mår ungefär lika bra som igår. Jag har varit här hela dagen och tagit hand om honom. Ibland har det känts ganska segt att det inte har hänt någonting men alla dagar kan ju inte vara roliga. Till lunch åt jag tortilini, eller hur det stavas, de var lite skumma men smakade helt okej. Jag tittade igenom min essä och läste igenom mailet där det stod hur jag skulle bearbeta den men det verkar väldigt svårt. Imorgon eller på måndag måste jag ta tag i det för jag vill ha det gjort. Förutom det har jag sjungit en del och funderat över livet och vad som händer när man dör. Det kommer jag säkert aldrig få reda på eller också kanske jag kommer kunna tänka även när jag har dött, vissa tror ju att man har flera liv men det vore ju ganska osannolikt.

Vi skulle ha sett en Harry Potter-film idag men av någon anledning gick den inte att starta varken i datorn eller dvd-spelaren. Det var synd för det var länge sen jag såg Harry Potter. Jag längtar tills sjätte filmen kommer ut, det är alltid roligt att se en film av en bok man tidigare har läst, en del saker brukar vara ändrade och det kan ju både vara positivt eller negativt. Oftast vill jag i och för sig att filmen ska vara så lik boken som möjligt, det är ju i alla fall alltid samma handling och huvudpersoner och det är ju bra.
Filmer jag vill se så snart som möjligt är I taket lyser stjärnorna och Män som hatar kvinnor, jag har hört att båda filmerna ska vara väldigt bra. För några år sen läste jag I taket lyser stjärnorna men kommer inte ihåg särskilt mycket av boken, Män som hatar kvinnor har jag inte orkat läsa. Men jag föredrar att hyra filmer och se dem hemma istället för att gå på bio eftersom man kan pausa filmer man har köpt eller hyrt själv om det är någonting som är svårt att förstå. Det brukar ju dessutom vara väldigt högt ljud i biosalongerna och det gör ju att det blir svårt att höra personen som syntolkar.

Ikväll är finalen av Eurovison song contest och jag hoppas att det går bra för Sverige och Malena Ernman, bra att hon gick vidare från semifinalen i alla fall. Adam och jag var inne på SVT tidigare och lyssnade på bidragen som inte har gått vidare till final, det enda bidrag jag fastnade för av dem var Polen. Men när jag hörde sångerskan sjunga live lät det tyvärr inte lika bra som den inspelade låten.
Adams mamma köpte muffins till ikväll och det var ju bra för Adam har inte orkat gå ut och jag har inte kunnat göra det själv, att vara ute med andra är roligt men att vara ute själv brukar däremot kännas segt. Nu ska jag sjunga lite innan middagen, jag har faktiskt hostat lite idag men får hoppas att jag inte är smittad av Adam för han hostar hela tiden, chansen skulle ju kunna vara ganska stor men ändå.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: sarah

japp! vad kul att du vann min blogg tävling!! :):)

2009-05-16 @ 20:31:41
Postat av: emma

Se inte i taket lyser stjärnorna, den är en skitfilm.

2009-05-17 @ 10:51:29
URL: http://hopelosthead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0