Tisdag, bakat muffins på ungdomsgården

Hej!

Imorse blev jag väckt nästan en timme tidigare än vad jag hade tänkt mig. Det var inte alls roligt och självklart kunde jag inte somna om sen heller, det handlade bara om att några gubbar skulle komma och städa undan här efter gårdagen. Det innebar att jag inte kunde duscha i källaren som jag annars alltid brukar göra. Det var otroligt störande att bli väckt bara på grund av det, dessutom kom inte gubbarna innan jag åkte fastän jag åkte till skolan över en timme senare än när de skulle ha kommit.
Kultur och idéhistorian var ganska bra, vi tittade färdigt på filmen som äntligen är slut nu. Vi skulle ha tittat på några bilder också men det hann vi inte göra. Därför gör vi det efter påsklovet istället, jag bestämde mig för att gå på den lektionen eftersom det finns bildbeskrivningar till bilderna som de andra ska titta på. Sedan kanske min lärare och min assistent kan förklara bilderna för mig och jag kan skriva upp viktiga personer som är med på bilderna.
På öppen tid var det bara någon som skulle prata om urskog eller något liknande. Det var bara cirka tjugo personer i hela multihallen där vi skulle vara och eftersom det tog tid innan allt började bestämde jag mig för att gå därifrån. Istället var det några från grundskolan som hade en konsert utanför och det var många fler som tittade på den. Tjejerna som sjöng gick på mellanstadiet lät det som men jag vet inte vilken klass de gick i. De sjöng i alla fall väldigt bra, en tjej som sjöng låten Heaven var extra duktig tycker jag!

Efter lunchen pluggade jag matte, nu känner jag mig ganska säker på allt. Det som är jobbigt i geometrin är sortomvanlingar, det borde jag ha tränat mer på och att räkna ut olika formers begränsningsarea. Jag har svårt för att komma ihåg alla sidor i en figur och glömmer ofta bort att räkna ut någonting. Men jag hoppas att det går bra för mig på provet imorgon:)
Min assistent och jag tränade vägen till tvärbanan idag igen, början av vägen är lätt men för att lära mig den måste jag komma ihåg slutet av vägen också. Solen sken i alla fall ute vilket var väldigt skönt, på fredag ska det tydligen bli ännu varmare än idag!
Vi gick till biblioteket och letade upp två låtar som jag har hört tidigare, Mandy och Dancing queen. Jag kan ingen av låtarna men om min lärare bestämmer sig för att sjunga någon av dem kan jag ju träna på den låten.
Ensemble gick i alla fall bra idag, min lärare plus några andra tycker att jag sjunger bra till Easy. Det är ju roligt men jag vet inte om jag kan hålla med om det.
Efter skolan åkte jag till Adam och vi åt middag som vanligt. Ungdomsgården var rolig, jag träffade Kim som jag var mycket med idag. Vi bakade muffins, Ronja och Linnea gjorde muffins med chokladsmak och Kim och jag gjorde muffins med äpple och chokladsmak. De blev väldigt goda vilket var bra för de tog lång tid att göra, kanske två timmar eller något men vi segade oss ganska mycket. Jag kunde till och med ta med mig några muffins hem och de kan jag ju äta imorgon:) Förutom att baka pratade jag mest med folk, Rena bland annat. När ungdomsgården var slut för idag regnade det ute, hoppas att det blir fint väder imorgon.
Nu måste jag sluta skriva för jag kommer ändå inte på nogt roligt, jag är väldigt trött när jag skriver det här.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Muffins är ju asgott ju! =)



SV: Ja, det var riktigt kul! Skidor är ju hur kul som helst! Man borde åka oftare egentligen.. jag ska klart med nästa år också om det blir något då..



Det är en jag känner som har fixat det åt mig. Gå in på http://xoxonicole.blogg.se. Fråga om hon kan fixa Live feedjit åt dig, men då måste hon ha ditt användarnamn och lösen, men skriv inte det förrän du har fått svar!

2009-04-01 @ 15:54:39
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0