Måndag, imorgon börjar skolan igen

Hej!

Den här dagen har faktiskt varit ganska deprimerande. Jag har tänkt på att skolan börjar imorgon hela tiden, det är väldigt jobbigt. Nästa lov blir påsklovet som är om lite mer än en månad och det lovet kommer förmodligen att bli tråkigare än det här lovet. Adam åker till Polen och jag kommer mest att sitta hemma. Men jag har i alla fall pratat Med Kim om att vi ska träffas om hon inte ska åka bort, vi får se om jag hittar någon annan som orkar vara med mig då också:) Imorse sov jag ut i alla fall, jag vaknade däremot vid lite efter halv nio när jag tror att taxin ringde till mig. Men jag hade redan sagt att jag inte skulle åka och därför var det ju inte mitt problem att svara. Efter ungefär en timme somnade jag om och vaknade igen vid halv tolv kanske. Jag gick upp och tog en lång dusch innan jag satte mig en stund vid datorn. Lite senare åt jag lunch, pyttipanna som absolut inte var god! Den smakade verkligen skumt och jag åt bara potatisen av den. Efter det satte jag mig en stund vid datorn igen och pluggade samhällskunskap och engelska. Engelska är ett jättetråkigt ämne, det är väldigt svårt dessutom. Matte b som jag kommer att läsa nästa år är tydligen bara en femtiopoängskurs medan engelska b såklart är hundra poäng, varför måste jag ha en sådan otur? Okej, det är bra att kunna fler språk men jag tycker att just engelska är svårt, spanska hade jag mycket lättare för, undrar varför.
Adam ringde en stund på eftermiddagen och vi pratade lite medan jag pluggade, efter en stund somnade han med telefonen och då lade jag på. Igår var han tröttare än jag när vi kom hem till honom, han sov nästan oavbrutet hela dagen medan jag bara behövde sova lite innan jag kände mig utvilad, eller i alla fall piggare.

Klockan halv sex idag åkte jag till träningern som vanligt. Jag hade tänkt äta någonting innan men min klocka stannade och därför trodde jag att klockan var fem när den helt plötsligt var halv sex. Men det gick bra och innan jag började blogga nu åt jag middag:)
Träningen gick väl helt okej men i slutet kände jag mig väldigt borta och kunde inte koncenterera mig. Först spelade jag en match där man bara spelade till fem poäng och den vann jag med fem-noll. Sedan spelade jag en annan match där jag vann med tolv-noll. I den tredje matchen vann jag med tolv-sex och det var mot personen som jag aldrig har vunnit mot tidigare, grattis, det hände! Jag trodde aldrig att jag skulle vinna över människan men det var säkert bara lite tur för han spelade sämre än vad han annars brukar göra. Den fjärde matchen började jag känna mig borta, jag ledde först med nio-noll men sen började jag skratta år roliga saker och var nära på att förlora men jag vann med tolv-nio eller om det var elva-nio. I den sista matchen förlorade jag stort med elva-tre tror jag. Det var mot samma person som jag vann med fem-noll mot tidigare och det var ju skumt att jag sedan förlorade sådär stort. Men jag hade bråttom till taxin och ett av målen släppte jag in bara för att sedan springa. När jag kom ut stod taxin där och chauffören var nära på att åka sa han. Därför var det värt att inte spela särskilt bra ju:)
På lördag är det tydligen någon tävling och den kanske jag åker på. Men jag är en dålig förlorare och tycker inte om att komma sist, det kanske händer på lördag. Sen har jag ju inte tränat särskilt länge än men jag får se om jag ändå åker dit. Tur att jag inte spelar i den bästa gruppen i alla fall:) Men den där människan som jag förlorade stort mot idag kommer plus han som jag lyckades vinna över idag men som jag alltid förlorar mot annars. Dessutom kommer det att vara en massa andra bra människor där och ja, jag får se om jag orkar åka dit.

Nu är det bara några timmar kvar av mitt underbara lov och det betyder att jag ska göra något annat än att blogga nu. Seriöst, nu har jag nästan ingenting att se fram emot, jo, genrepet av melodifestivalen med Ellen men förutom det händer ingenting roligt på länge. Hur ska jag orka med skolan? Vi har kanske ingen musik på hela veckan eftersom ensemblen tydligen inte står med på något schema. Kören var ju idag när vi hade studiedag och därför blir inte den heller. Sånglektionen är inställd på grund av att lärarna måste lyssna på de som söker till intagningsproven. Men jag ser fram emot sommarlovet.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Var berädd på att matte B kommer vara fruktansvärt svår! Jag hade VG i matte A och nu ligger jag på G+, men fick nästan IG på senaste provet...

2009-03-06 @ 19:00:26
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0